četrtek, 08. november 2012

1871721 - bi kazalo posnemati Portoriko, ki se je odločil priključiti ZDA?

[NavadniNimda]
Čestitke Puerto Ricu - in pohvale prebivalcem, za pametno odločitev!

V imenu celega Foruma Financ, nje™, bom pisal mojemu kameratu Mussomeliju, da naj pove koliko podpisof forumašef Financ rabimo, da ameriški Senat obravnava prošnjo svobodoljubnega ljucva Foruma Financ, y bogamy celotne netalibanske Slovenije, da postanemo zvezna država USA.

PS
Nič bat, sosednji nam Сајуз Социалистических Респубљик Европе, bo še naprej nam najbolj prijateljska in zavezniška unija na vsem svetu.

V Sloveniji bi potem, poleg evropskega kontinentalnega sedeža in logističnih središč številnih amriških korporacij, bil tudi sedež USA diplomacije za EU. Y šyre. Monika Levinsky bi verjetno preko veze, ker je bojda v odličnih odnosih s Klintooonovo mamko, kot izkušena administratorka, dobila en ofis v tej Nju federal building v Ljubljani alpa Portorožu. Od tam naprej bi nam bilo kakor se kdo znajde, pubeci moji. Jebiga, poštena tržna tekma.

PPS
Na referendumu za priključitev komunistof fraj novoosvobojene zvezne države Slovenije matici USA, bi Kučan in Mencinger lahko po vzoru na druga Slobodana Miloševića "ohranila pokončnost" in se pri tovarišu Marcelu v studio City hvalila, da "pušili jesmo, al poklekli nismo": Slobo ga je ftistem vicu blouđobal Klintoooonu, Kučan in Menci bi ga pa morala blouđobati Obami. Auuuu.

Link

Ni komentarjev: