petek, 9. november 2012

1873493 - recenzija Franklove kolumne "Slovenija ni bordel"

Pero, ne le potemkinovsko pročelje, Slovenija je tudi "jebe-psihotičen-motenec-neukega-zmedenca". Zakaj? Zato, ker hkrati, v istem območju čas-prostora velja oboje: Da je sindikalno in opozicijsko onaniranje z referendumi zloraba demokracije in da je zakon o slabi banki treba preprečiti. Magari z referendumom. hehe. Kaj nam to pove? Da je psihotična celotna slovenska družba. Snov in antisnov nikjer v vesolju ne eksistirata na istem prostoru. Ker se ib stiku bojda instantno, v violentnem izbruhu energije izničita. Pri nas očitno ne.

Da niti ne govorimo o celotnih "reformah", ki to seveda niso niti tiste "Pahorjeve" niti te od nove vlade niso, niti če jih damo v narekovaje.

Če bi domnevno drugačen in liberalen Šušteršič na vladi spravil skozi zakon o takojšnji odprodaji vseh državih kolhozov na čelu s slabimi bankami NLB in NKBM in namesto orgijanja s "slabo banko" raje državnobančne kolhoze magari šenkal najpogumnejšemu interesentu, bi Slovenija vsaj prenehala biti jebe-nor-zmedenega in bi jaz s polnim srcem podpisal tvoje zgražanje nad referendum-posiljevalci.

Tako pa se ti ne pridružim. Ker je meni čisto vseeno kdo in s katerimi vzgibi uspe zrušiti te lopovske nacisocialistične mafijske kvazi "reforme", ki so na sledi ohranjanja državnega kolhozniškega kapitalizma in kontinuiteto davčnoprispevkove diskriminacije in aparthaida na račun in v škodo davkozavezancev. Kar skupaj pomeni, med drugim, tudi ohranjanje sistemskega in sistematičnega pavperiziranja 99% slovenskega prebivalstva. V imenu česa že, v imenu katerih že višjih smotrov, bi to naj bilo upravičeno in sploh upravičljivo?

Zakaj noben slovenski politik nima refleksa, volje in še česa, da bi ponudil zares prave pošteno naravnane nemaliciozne nebestialne reforme, ki se jim z Lune ne vidi lopovski vzgib oz vzgib ohranjanja rento-rekega in zlorabe najšibkejših v družbi, torej onih, ki prihodujejo iz dela in investirajo zasebni kapital kot mali entreprenerji, pa da človek lahko stopi v bran in zaščito takšnih od povampirjenih nacisocialistov med sindikalnimi mafiozi in vsakokratno opozicijo? Zgolj retorično, Pero, zgolj retorično vprašam.

Link

Ni komentarjev: