nedelja, 11. november 2012

1874735 - kako komunajzarji spodbijajo verodostojnost dokazov v Türkašenkovo vpletenost v teroristični napad

[rename]
Kaksen copypaste?
Objavili so verodostejen dokument, ki ga je podpisal Tirk in poslal v vednost kot "strogo poverljivo" na sam vrh komunisticnih veljakov.
Ali si ga videl, ali samo nekaj nabijas v obrambo tekovin udbaskih teroristov in klavskih komunistov?

Komunistični nabijački, pardon hotel sem reči navijački so tolk brez umov, da so pobrali najbolj debilen in temeljni kmečki pameti žaljiv spin kompartijinega agitpropa, na katerega lahko nasedejo samo nekatere vrste črvov in glist, čigar ganglijski sistemi so dovolj neinteligentni, česar v naravi skoraj da ni več možno najti...

...skratka, te in takšni debili so kupili ta spin, ki pravi približno takole: če iz desetih dokumentov, ki so corpus delicti udbaško - fašisto -teroristično -komunajzer sprijenosti Sluzoidovič-Turkašenka, sestaviš kompilacijo, je to kobajagi neveredostojno, saj da ne gre za en sam nerazdeljiv dokument o eni veeeeeeliki pokvarjenosti Sluzoidoviča, ampak za deset v eno celoto zlepljenih celih dokumentov in ali delov dokumentov, ki sicer verodostojno govorijo/pričajo o 10 velikih sprijenostih Sluzota. Češ 8 krat verodostojen dokument + 2 krat del verodostojenega dokumenta = neverodostojna informacija. Majke jim sudija. Auuuuu!

PS
Udbaške beštije press.

Link


Ni komentarjev: