sreda, 7. november 2012

1871468 - zakaj prodati državne kolhoze

Prodajmo Telekom, Petrol, NLB, NKBM, KRKO,....skratka, prodajmo vse deleže države v vseh komercialnih podjetjih. Minimalna korist od tega bo to, da nam teh kolhozov ne bo treba več sanirati z vedno večjimi količinami dakovplačevalčevih penezof. Niso sicer vsi izgubarji, ma pod črto je seštevek vseh teh kolhozov negativen in do od pamtiveka. Prav tako je ena Krka, ki je sicer normalno zdravo podjetje, dokler je državna, predator s kravimi čekani v vratu davkoplačevalčevih penezof iz proračuna, ker orgija po tovarišijsko po zdravstvu. Privatizirajmo jih, kar bodo brez vsakega dvoma še bolj uspešni pa poberimo davke, njih pa izpostavimo konkurenci ko od njih kupuje naše zdravstvo oz proračun, pa bomo še tam profitirali od nižjih cen.

Seveda so koristi od te totalne privatizacije številne, recimo, med drugim, to je najkrajša pot, ki jo lahko trasiramo sami, da sprožimo tuje investicije v Sloveniji.

Dalje, jaz ne bi podcenil niti tega, da se bi s tem takoj nehale vse konforntacije t.i. "levice" in t.i. "desnice", ki se špetirita na temo "holding vs. agencija". Ne eno ne drugo pizdeki zagamani lopovski politićarski nazi-socialistični!

In nenazadnje, ma nikakor najmanj pomembno, seveda, po mojem mnenju je nabolj ključna korist to, da slovenska bestialna lopovska politika ne bo nikoli več imela tega fevda, da na temelju teh 8-13 milijard orgija in suspendira ter ovira demokracijo.

PS
In ko smo že pri urejanju naše skupne hiše - države Slovenije, ukinimo DARS in podobne spačke, ki s svojo eksistenco delujejo v smeri fašistoizacije in kratenja svbode ter ropanja državljanov. Namesto DARS naj ustrezno ministrstvo prevzame nekaj kadrov iz DARS in opravlja naloge tega kvazi podjetja, ki je bilo ustanovljeno izključno iz kalkulantskih razlogov, enako kot AUKN, da se blefira, da to ni država in da cestnina ni navaden paradavek. In seveda, da se lažje krade, podmizi in v Zemonu orgija po tovarišijsko.

Link

Ni komentarjev: