nedelja, 11. november 2012

1875176 - v boju s komunističnim zlom ni kompromisov in popuščanj

[ajevsenak2]
Hm, zdaj sem pa v dilemi. Dobro poznam poanto tvojega razmišljanja in tvoje upravičene očitke vladi, torej Janši, Šušteršiču in ostalim po spisku. Pa še kako se strinjam z dokončne ukinitvijo rentarsko reketarskega komunistonacifašističnega ropanja in zajedanja v korist privilegijev izbrane kaste in pretirane lopovske uravnilovke v korist sociale čez vse razumne meje. Pa če tudi tak paket prihaja zdaj od Janše in Šušteršiča. Pika.

A potem, maestro Shaman, kako iz tega Dantejevega pekla, ki mu nesporno iz ozadja kraljujejo tisti iz tretjega do devetega kroga (pekla)? Je v razmerah, kakršne v Sloveniji so, mogoč izhod kar direktno na površje? Kje hudiča se skriva tisti junak, ki ga tako željno pričakujemo? Mi, ki se nam sploh ljubi v tej frustrirajoči mlakuži potarnati nad orgijanjem bastardne klepto udbovske drhali in vsi tisti, ki jih še ni zapustilo zadnje upanje?

Ni enega ukrepa te vlade, ki ne bil pričakan na nož. Naprej, brez popuščanja, takoj se strinjam. A kam, če ne nazaj v naročje (v očeh večine) neuničljivih bleferskih manekenov a la Pahor, udbovskih denuciantov a la Tuerk, murgelskih podgan in vseh drugih hijen iz kraljestva ploščatih črvov?

Že slutim tvoj odgovor. Poštenost je ali pa ni. Polovičarstva tu ni in ne more biti. Še kako se strinjam. Kako lepo, kako prijetno se sliši. Žal je politika le umetnost možnega. Boljšega trenutno nimamo, niti slutiti ga ni na obzorju. Pa čeprav upanje umira zadnje…

Točno tako. Nič polovičarstva v tako resnih zadevah! Udbo-komunistično beštijo, smrdljive sluzaste denunciante in bestialne častilce komunajzer morilcev, kumunajzerfašiste in zdravljene kumunajzer-fašistoide se premaga le tako, da se proti temu zlu gre s čisto dušo, brez kompromisov s to satansko in bestialno doktrino.

Tisti, ki hoče komunistično lopovsko zlo eliminirati, ne sme trgovati s to satansko doktrino, temveč ji mora napovedati eksterminacijo brez možnosti pogajanj. Nula trgovanja! Kdo na tem svetu je upravičen do ropanja rezultatov dela drugih? Kdo?! In zakaj bi lopov bil upravičen, da se popušča njegovim lopovskim aspiracijam?

Tej zatohli bestialnosti je treba naproti postaviti nekaj, kar je kot solza čisto totalno nasprotje. Komunistični temi se je treba postaviti izključno s čisto in maksimalno močno svetlobo, ne pa z nekakšnimi namerno pridušenimi brljivkami. Češ, beštije ni treba provocirati s premočno svetlobo.

Agresivni komunistični kači strupenjači je treba glavo streti ne tako, da se obotavljaš in ji daš čas, da te pokonča, temveč z izvajanjem rezolutnih, ostrih potez, brez obotavljanja in cincanja.

V nekem Al Pacinovem filmu izreče eden od glavnih likov ta stavek, ki se je nanašal na nepremočrtnost delovanja oz motoviljenje po blatnem dnu: "V življenjsko nevarnem okolju, v katerem vse preži na muho, da jo spešta ob tla, steno ali strop, le muhe, ki letijo premočrtno od vhodnih vrat naravnost k oknu, imajo nekaj šanse, da preživijo in zmagajo v tekmi s smrtno grožnjo". Amen!

PS
Nikoli ne pozabi, da tista opozicija komunistični beštiji, ki se obnaša tako, kakor se je dosedanja slovenska, dela veliko škodo demokraciji in nastanku fer družbenega dogovora, predvsem tako, da zmede in razočara, ter od sebe odžene lastne podpornike.

Poleg tega je validna še naslednja pripomba - nihče ne more biti aboliran, če razdevičiti mlado dekle tako zanikrno, da ji priskuti seks za vse večne čase. Nihče! Kdor to stori je storil zlodelo, pa četudi tega ni nameraval. Nema tu, nisem hotel in nisem znal. Kdo je Šušteršiča silil v politiko? Ko je pa vstopil, je imel samo eno možnost, da se v zgodovino zapiše kot časten državnik. On je to zaenkrat zamudil.

Link

Ni komentarjev: