torek, 6. november 2012

1869084 - dopolnilo k članku "Proti slabemu" Simone Toplak

Po štirih letih Barack Obama ni več ljubi bog. Leta 2008 je prodajal upanje in sanje. Ljudje so šli na volišča in niso glasovali proti nekomu drugemu. Niso glasovali za manjše zlo. Glasovali so za dobro. Za Baracka Obamo. To ga je delalo tako zelo drugačnega od drugih kandidatov za ključna državniška mesta. To ga je delalo tako zelo drugačnega od Janše, Pahorja ali Jankovića. Američani so srečni ljudje. Imeli so pozitivno izbiro. Politik, kot je Barack Obama, v ZDA lahko nastane. Pri nas ne. Pri nas nastane in obstane le Tito. Pod socialdemokratsko, liberalno ali avtokratsko zastavo. Mi lahko volimo samo proti. In gremo proti slabemu.

Ni [skoraj] nič za dodati...

PS

...razen, da je treba dodatno vzdolž vektorja poante članka poudariti, da so zastave pod katerimi nastanejo slovenistanski spačeni in podrhaljeni antidemokratični patetični lokalni fritzlovski Titoti lažne. Zlagane! Sfejkane! Samopoimenovalne! Torej nekredibilne!

V Sloveniji samooklicani soacialdemokrat ni to, za kar se samooklicuje, ampak je navaden boljševiški rdečetalibanski fašist. Po domaće - zatohel kumunajzerfašist.

V Sloveniji samooklicani liberalec ni v resnici to, za kar se samooklicuje, temveč je slabo zakrinkan skupnoskledarski rento-reketar, ki se predaja enakim incestnim zlorabam lastnih sodržavljanov, kakor prej omenjeni boljševiški fašist.

V Sloveniji samooklicani in od drugih kalkulantsko-demagoško poimenovan desničar ni to, za kar se samooklicuje, oz ga rdečetalibani stigmatizirajo, da je, temveč se tudi on predaja "sladkostim" incestne zlorabe lastnih sodržavljanov.

V Sloveniji celo Janša, ki ga rdečetalibanska falanga ozmerja in za desničarja, a on to ni in za "avtokrata", a on v resnici ni to, temveč je patetičen egalitaristično-levosredinski brezjajčnik, ki leta za pozornostjo in naklonjenostjo semuljićevske ulicotacaške drhali in išče trepljanje po rami od Kučana in "kučana" in kučana™ in leta za "še enim mandatom za vsako ceno", ter se, prav tako brez slabe vesti, predaja enakim rento-reketarskim incestnim zlodelom nad lastnimi sodržavljani, namesto, da komunistično zlo izžene iz zakonov, politične prakse in življenja državljanov te dežele, kar se od njega, kot opozicije komunistom pričakuje.

Vsi oni se na klasični fašisto-mafijski način izživljajo nad onimi, ki prihodujejo svoje borne in malo manj borne prihodke iz dela. Nad reveži torej. Bravo slovenski politićarski fritzli! Grejt sakses!

PPS
Ogabnega precednika nisem namenoma omenil, ker shaman mam vas rad.

Link

Ni komentarjev: