ponedeljek, 12. november 2012

1876707 - sporočilo nizke volilne udeležbe

Zlasti v obeh volilnih enotah v osrednjeslovenski regiji, ki je bila v zgodovini tudi najbolj politično disciplinirana in nadzorovana, se je okrepila paranoja izrednih razmer in pomembnosti teh volitev. A nizka volilna udeležba to demantira:

Narobe Dejan, narobe! Nizka volivna udeležbe tega ne demantira. Ravno obratno, le glavno bistvo moraš razumeti. Kajti na volitve so šli v glavnem disciplinirani in talibanizirani levakarji. Ubogljive in ali naspidane levotalibanizirane navijaške ofce.

Vsem preostalim državljanom, ki imajo več kot dve možganski celici, ki razmišljajo brez asistence kompartije™ ali kake druge partije™, se je pa preveč gnusilo in jim je bilo preveč žaljivo sodleovati v tej farsi v kateri so imeli na volje le, da jih posili Fritzl 1 brez Vazeljin ali Fritzl 2 z malo sluzi, ali Fritzl 3 z Vazeljin. In smo lepo z nogami volili ter s tem oddali sporočilo: "Sikter gnusi, gnusni!".

Njihovo gaganje o tem, da je "Janševo" volivno telo "po vojaško glupo in torej ubogljivo in torej ne razmišlja s svojo glavo in mu torej Janša ukaže, da naj gre na volitve.::" in podobne nebulozne in bebave in nedomišljene butalsko-demagoške debilne, temeljni inteligenci žaljive budalaštine komunajzer demagoškega agitpropa na ravni gozdne drhali iz leta 1943, ki je pela hej brigade hitite, razpodite, koljite, zatrite,...).

Resnica je seveda ravno kontra in če si pošteno pogledamo v oči, to vsi slovenski državljani vemo. Vemo, da že od pamtiveka na volišča najprej prihrumijo zombiji iz Opus Desus in najbolj tlibanizirani del rdeče drhali, ki jim je Kompartija™ tik pred volitvami s kote Slaščičarna™ odposlala dramatično mobiliziacijsko pismo, ki se že leta glasi enako: "Tovariši, tokrat gre za naše™ vrednote™...vsi na volišča..."

Link

Ni komentarjev: