četrtek, 15. november 2012

1879849 - kritika kolumne "Kaj hoče Semolič s stavko? Semoliča za predsednika!" Stanislava Kovača

Temu se reče slovensko novinarstvo.
Najprej to:

Zakaj torej Semolič po več letih znova organizira splošno stavko, pa tega javno ne pove?

Zamolčani motiv Semoličeve stavke je povezan z njegovo samopromocijo, saj ima 7. decembra volilni kongres ZSSS, kjer se bo po poročanju medijev znova potegoval za predsednika za petletno obdobje 2012-2017. Če bo ta nekdaj vplivni partijski politik znova potrjen za predsednika ZSSS, bo na vrhu politično najvplivnejšega sindikata neprekinjeno od padca komunizma - pozor (!) - že 26 let in bo postal nekakšen slovenski »sindikalni Kim Il Sung«.

Ko je Semolič pred petimi leti, novembra 2007, na vrhuncu konjunkture organiziral splošno stavko s sloganom »vsega smo siti, samo kruha ne« in s predsednikom Türkom z dvignjenimi rokami korakal gor in dol po Ljubljani, sem ga opisal kot demagoga, saj je tudi tedaj stavko zlorabil za osebne predvolilne namene, da se je tik pred kongresom ZSSS prikupil svoji sindikalni volilni bazi.

Potem pa to:

Semolič je z zlorabo referenduma zrušil Pahorjevo pokojninsko reformo z demagoškim sloganom, da pomeni dvig upokojitvene starosti pot v revščino.

To, da je Semolič, čeprav iz sebičnih,zgolj egotripnih in povsem talibanskih, nikakor pa ne viteško-častnih motivov zrušil nameravani zločin njegovih bratov rdečih talibanov, novinar Kovačevega kova ne bi smel objokovati, temveč bi moral jasno povedati, da tisto, kar je nameravala Pahorjeva talibanska sodrga ni bila nikakršna reforma, temveč zgolj poskus dodatnega disruptivnega ropa državljanov ter rihtanja denarnih virov za zagotavljanje kontinuitete komunističnega rentarsko-reketarskega zla v Sloveniji.

Novinar Kovačevega kova bi moral jasno povedati, da ni problem dvig starostne upokojitve magari na 300 let, če se hkrati zgodi še to:

- zakon ne velja za nazaj oz za nikogar, ki je od trenutka T-uveljavitve, ko se uveljavi zakon, minus trenutek T-minus v katerem je v prisilno državno shemo vstopil najstarejši še neupokojeni kontributor.

oz. alternativno...

- dosedanja PAYG shema se odpravi z vrnitvijo sredstev vsem, ki so po dosedanji shemi kontribuirali in še niso upokojeni

oz. alterantivno...

-sedanja obvezna državna shema po sistemu PAYG se v celoti odpravi, se povrne sredstva kontributorjem in se uvede nova po sistemu lorda Beveridgeja, da bodo rdečetalibansko-etatistični-totalegalitarni semuljići te države končno srečni in pomirjeni, ker bo zadeva financirana iz davkov in bodo vsi total uravnani na enak znesek iz proračuna plačevane miloščine z imenom "državna pokojnina oz državna UTP".

Kakorhitro bi bilo poskrbljeno za naštete zadeve, bi Kovač smel braniti poskuse tega ali onega rdečega talibana, da uvede totaluravnilovski model prisilnega pokojninskega sistem oz bi kovači Slovenistana imeli moralno pravico,da tehnokratsko gagajo o "finančni vzdržnosti sheme", ne da se bi Kovaču pri tem bilo treba ukvarjati s pravicami nenhno zlorabljanih kontributorjev, kajti Beveridge in podobne sheme funkcionirajo kot miloščina države financirana iz državnih davkov, magari namenskih, hehe, pa eto ni treba skrbeti za pravice državljanov - prejemnikov, saj niso kontributorji v pokojninski sistem tipa recimo švedskega, temveč so "zgolj kontributorji davkov", davki so pa kobajagi v popolni diskrecijski oblasti države oz voljenih politikov. Kobajagi! tak jih vsaj pri nas dojemajo vsi, politićarska sodrga in plehki novinarji.

Da novinar kakršen je Kovač tega ne pove zgolj zato, ker mu v dnevnopolitični igri tako paše, je seveda velika katastrofa in hkrati odgovor zakaj je ta nacija in ta dežela tako brezupno v kurcu. In bo tam tudi ostala vse dokler bo tako.

Tudi to je katastrofa, da novinar Kovačevega kova ne zmore naravnost povedati, da pri vseh ulicotacanjih sindikalne talibanske sodrge v recentnih 22 let gre vedno za eno samo trivialno in z Lune s prostimi okami razvidno stvar - rušiti vlado, ki je oponent komunističnim talibanom. V naših razmerah to pomeni - namen semuljićevskih ulicotacanj je rušenje Janše. Amen.

Semolič deluje po nalogu murgljske prelature cerkvene skupnosti K.U.R.A.C. in to bi novinar Kovačevega kova moral znati in upati jasno markirati. Kot glavni razlog.

Samopromocija in egotripi, ker neki drug taliban - Pahor ni upošteval ultra-ultra-talibanskih zahtev talibana Semoliča v dovoljšnji meri, pa je v reformi premalo uravnal folk v enaki bedi in s tem premalo dodatno talibaniziral slovenske zakone in premalo pustil kri "tabogatim prečičem iz vrst deloucev" so drugotnega pomena, prvotni razlog vsakega slovenskega ulicotacanja, tudi onega ko so glumatali, da rušijo "slovenski wall street", je izrabljanje priložnosti s strani slovenskih ultrardečih talibanov za rušenje vsega, kar ni total-uravnilovsko boljševiško in rdečetalibansko.

PS
Da rdečetalibanska falanga razmišlja tako, oz, da murgljski svetilnik iz kote Slaščičarna™ oddaja takšne signale, ki jih potem naprej prenašajo politično-primitivne rdečetalibanske nizkovejevne afne a la seljak iz Saraorce, smo lahko videli pred kratkim, ko je Janković Virantu na TiVu razložil kako si komunistična sodrga zamišlja "korektno in vobče edino sprejemljivo" vladanje ne-njihovih-ne-svojih v obdobju, ko komunistično pravoverno zlo ni na poziciji.

Rekel mu je, da se bi Janševa vlada morala o vsaki stvari z rdečimi talibani "dogovorajati" toliko časa, da sprejme prokomunistokontinuitetne odločitve, s katerimi so rdeči talibani kontent, drugače jim bodo uprizorili ulicotacaško ali referendumsko štalo. Neki tacega, kot oni vic o Miloševiću v katerem Slobo reče: "...ljudi smo, bre, dajmo se dogovoriti...eee...da sve bude kako ja kažem...". hehe, mamico jim fašistično. Their way or [ulicotacaškoreferendumski] highway!

Eto, Janković je potemtakem veliko boljši karakter od Kovača: Saj brez ovinkarjenja direkt pove kaj hoče in zakaj referendumska in ali ulicotacaška štala. His godfather way or highway!

Frankl, daj lepo te prosim odjebi Kovača in daj Zokija, da nam piše kolumne. Pliiiz. Bomo vsaj direkt in brez ovinkarjenja izvedeli kako razmišlja komunistična fašistična sodrga in zakaj nam uprizarjajo štalo v državi. Slovenski novinarji nimajo muda teh zadev direkt povedati, pa če jim daš taužent priložnosti in magari kar 22@45™ let.

Simona oni dan ni upala [dovolj direktno] reči, da smo v kurcu, ker nam vlada komunistična sodrga, Kovač ne upa povedati, da imamo ulicotacaško [in bogam tudi referemdumsko] štalo zato, ker se s tem hoče rušiti ne-pravovernokomunistično vlado oz. v primeru Pahorja je šlo celo za rušenje nedovoljtalibansko naravnanega oz odmerjenega zločina komunistov - bratov rušitelja Semuljića. hehe, Srbi so imeli neimarja in graditelja hramov Dušana Silnega, mi imamo pa rušitelja vsega nedovolj rdečetalibanskega Dušana Semuljića.

Jebeš takšno novinarstvo! Ki vse počne v rokavicah in direktno povedano resnico nadomešča z nekakšnim psevdo-analitičnim šitom, ki je polresnica gebelsovskega in hkrati nečastno eskivažnega tipa. Ker nimajo jajc govoriti jasno in ostro, nimajo jac ostro komunicirati z bestialnostjo, kakor se pri pisanju o bestialnosti edino spodobi.

Link

Ni komentarjev: