sreda, 21. november 2012

1887973 - komentar kolumne "Kdo so strici iz ozadja, je drugorazredno vprašanje" Roka Hrena

hehe. Bravo, maestro. Glas razuma v nepregledni puščavi, katere vsako zrno peska predstavlja svoj ločen planet blaznosti. Slovenske politične blaznosti.

Komunistična nizkovejevna afna Pahor kobajagi jeba v glavo komunistično grdo hijeno Tuerka, tak, da jo provocira z aludiranjem na mafijska ozadja, ki so seveda da resnična in so že dolgo nekakšna slovenska cesarjeva nova oblačila.

PS
Medijsko izdrkavanje zlobnega in špetirmaherskega kratkonogega kepeca iz Murglorja me spominja na tisti stari bosanski film, v katerem oni naturščik iz filma "Sjećaš li se Dolly Bell" - jaliaš z Vrac, odpre vrata miličnikom "narodne" milice, ki jih je poklical neznani junak iz kvarta in ko tovariš miličnik njegovo ženo z vidnimi modricami na obrazu vpraša, ali je res, da jo mož vsak dan pretepa, odgovori pa toti jalijaš, da to seveda ni res. Miličnik zahteva, da mož jaliaš vtithne in da naj žena pove. Jalijaš pa reče: "Pa dobro, dobro, evo nek ona kaže,...kaži bona, jadna ne bila, ne boj se, znaš, da ti posle kad odu neću ništa". hehe.

PPS
"Ehh, Janez, nimaš ti pojma česa vse so ONI sposobni". Borut Pahor med dramatičnim naramijokcanjem Janezu Janši, ko je Murglor Pahorju v prvo prepovedal biti precednik.

PPPS
Samanopedia: slovenska ofca pritlikafka: ovis ovis pumillio pumillius carniolus., lokalno jim eni rečejo vol-ovce, kar je slengovska okrajšava od volivne ovce in ne od voli & ovce, kot eni napačno mislijo.

Link

Ni komentarjev: