četrtek, 8. november 2012

1872078 - primera državnih kolhozov s kravami

[rava]
a si ti čist znoru al kaj

telekom ... kdo bo pa pol dal fedr za strankarske televizije
petrol ... je janezek lihkar obljubil, da komplet energetika ostane v naročju majke države
nlb ... kdo bo pa kupil ta jajca
nkbm ... kdo bo pa kupil ta jajca

krko ... eh ... kolikokrat ti bo moral radovan še treba povedat, da zdrava kmečka pamet pravi, da če prodaš kravo potem ne daje mleka tebi ampak nekomu drugemu

ni ti pomoči

Hehe. Jap, tota s kravco, ki da bo potem dajala mleka nekomu drugmu je ena najbolj zanimivih. Ker je dokaz, da naša politćarska bagra narod tako močno podcenjuje, da se niti ne trudi izumiti kakšno boljšo demagogijo. Roko na srce, ljucvo se je do sih por obnašalo naravnost tako, da potrdi to sramotno in predvsem temeljni inteligenci žaljivo domnevo naših politćarof.

Res je da kravca z imenom Krka Zelenka, ki sicer tak, kot večina naših kravic veliko kaka in lula in prdi, pa veeeeliiiiko sena iz državnih jasli popapa, zdravstvene jasli se reče tistim, koder mamo prvezano Krko Zelenko, tak da, četudi je Krka Zelenka takšna lepa zdrava kravca, da na koncu vsakega leta napštejemo kar nekaj litrof mleka, ki ga je dala, ni jasno ali to odtehta ceno tadražjega de lux sena, ki nam ga popapa.

O drugih kravcah v državnih štalcah, na katere referira Radovan Taliban Buzdovan, niti ne govorimo, kajti v seštevku je s totimi državnimi kravcami že 22@45 tak, da je seštevek pod črto vseh njih v kolektivitetu negativen. Vsa ta leta! Vsako leto! In ader wordz, tote državne kolhoz-kravce so takšne, da veliko sena popapajo, veliko med njimi celo specialno de lux seno, ki nas stane tudi po 7 kratnik tržne cene, veliko kakajo, veliko lulajo in veliko prdijo in smrdijo, na koncu dneva se tud nekaj mleka namolze, pa večina teh kravc toto mleko brcne in voila, v ajmru nič nea ostane.

Zdrava kmečka pamet je seevda da širok pojem, ki je po stari talibanski šegi seevda da misinterpretiran, kakrokoliže, tista prava zdrava kmečka pamet takšno jalovo kravco,mki niti mleka nea da dovolj, preprosto proda, magari v zakol, magari po dva evra za kilo, samo, da se losa izgub. Nje™?

PS
Je pa res, da ćeb' ćlouk imeu men'đment, Nje™, dobr men'đment tote štale, nje™, da bi slika bojda lahko bila čist drgačna, Nje™. Men'đmen, nje™, država je kot občna, nje™, občna pa kot državni kolhoz, nje™. Men'điraš, pa je.

Link

Ni komentarjev: