nedelja, 4. november 2012

1867229 - dodatni pogoji za ustanovitev prej omenjenga SAO Kibuca

[medan]
se podpišem in podpiram predlog ... me pa še zanima, če bodo komunajzlni lahko to počeli še pod starimi windowsi ?

Ker Mi™, the ForumašiFinanc® nismo komunajzli to jestj toti fašisti, mi Njim™ nea bomo prepovedovali ničesar, pa tak tudi starih Widnowz ne, a nje™, s tem, da se naj za podporo pač dogovorijo s totim Mikrosoftom, nje™, da nea bomo pol mi krivi, ker je end-of-lajf & end-of-support, nje™.

Mi smo fer in smo jim prpravlen dat v dar Kočevski Rog, pod pogojem, da se odpovedo volivni pravici in političnemu udejstvovanju, vred s politično tekmo in agitiranjem na ozemlju Svobodne Nove Slovenije, ter se teh dvek komunistovih potreb gredo izključno znotraj ozemlja svojega Kibuca.

Še enkrat, vse druge pravice na ozemlju Svobodne Nove Slovenije jim ostanejo, vred s pravico oz neokrnjeno svobodo govora (ki, kot rečeno, izključuje zgolj lopovsko zločinsko komunistično agitiranje in oportunistično lopovsko pritlehno privošljivo zlonamerno voljenje komunističnega zla, ker pač je te vrste agitiranje in te vrste volivno opredeljevanje, neposredno v koliziji s svobodo in pravno varnostjo, ter varnostjo premoženja ostalih državljanov Svobodne Nove Slovenije, pravzaprav je neposredna grožnja in konkreten atak na svobodo in zlasti premoženje večine državljanov).

Poanta je pa ravno v tem, da mi™ njim™ podarimo Kočevski Rog, pa se naj tam gredo izživljanje te svoje kibucarsko-rentarsko-reketarsko-tovarišijske maliciozne orgije. Nas ostale rezidente in državljane-nerezidente Nove Svobodne Slovenije pa pač končno enkrat nehajo jebat s temi svojimi slabo zakrinkanimi sicer lopovskimi shemami. Etooooooo!

Naj gre v zapisnik tudi to, da za razliko od Njih™, ki Nas™ pošiljajo v Ufiladelfijo, češ myCommieWay-OrHighway™, smo Mi™ veliko bolj oz do popolnosti fer in humani. Mi njim dopuščamo ostati državljani Nove Svobodne Slovenije plus jim za izživljanje dijaboličnih malicioznih konceptov, doktrin in aspiracij podarimo NjihovoSvojo™ Ufiladelfijo kar tu v Kočevskem Rogu. To je, kot če nekdo od Njih™ pričakuje posladek in mu ga mi damo kar tu, za razliko od Njih™, ki nam zabrusijo, da se že za osnovno jed brez vsiljenega oz podmuklo podtaknjenega dodatka strupa, naj kar odpravimo v Ufiladelfijo, če nam njihovi strupeni komunajzl zvarki z dodatkom kumunajzer ideološki toksinov nea so apetitlih, za posladek se pa naj odpravimo kar FpičkomaterinoNesramno™, če ne znamo ceniti komunajzl ZgodboOuspehu™, nje™.

PS
Dobro, no, določene okoljske omejitve bodo imeli tut v Kočevskem Rogu. Na primer, mi jim nea bomo dopustili, da nam pragozd uničijo z gradnjo nekega nebulozno širokega AvtocestnegaKriža™ z barikadami zgrajenimi čez cesto, da bi pobirali hajduški harač, kar je povprečnemu komunajzl umu najljubša oblika izživljanja lopovluka izvajanega nad denarjem davkoplačevalcev.

Eeee, ma zato imajo eno drugo njim ljubo svobodo: lahko nekšen cestni križ v formi makadamske gozdne ceste zgradijo po komunistično "pošteno", za kobajagi realno ceno 20 milijonov EUR na km, kar bo vključevalo tudi gradnjo brunaric za posvečene kibucarje.

In toti svoj križ gradijo recimo 100 let, da ja za doglo imajo vir črnih fondof. Lahko bi celo izboljšali proces, pa tokrat ne bi več gradili križa, ker je to simbol tafarških, ampak bi zgradili recimo avtocestni srpek in kladifce.

Vidite, take vrste neomejeno svobodo za izživljanje genijalnih kumunajzl idej, bi oni imeli tam ftotem njihovem Socialističnem Avtonomnem Območju Kibuc Kočefski Rog.

No ja, dobro, zahtevali bomo, da za vsako drevo, ki ga tam posekajo zaradi gradnje, s katero bodo zadovoljili temeljno komunistično potrebo po goljufanju, podmizenju in koruptovanju na javnih poslih v SAO Kubuc KR, nadomestijo tako, da na ozemlju preostale izvenkibucne Svobodne Nove Slovenije, na komunajzl mladinskih prostovoljnih akcijah, posadijo enako sadiko in to na kraju, ki ga bo določil Organ™, ki v NSS skrbi za okolje in prostor.

Link

Ni komentarjev: