torek, 27. november 2012

1895432 - o ozadju mariborskih izgredov

Jebiga, Yugoklokane, konec je semuljićevskih operetnih ulicotacaških prijetnih pivskogolažnih pohajkovanj po ulicah na prvega snega dan. Če se pohlevna prokomunistična intelektualna drobnica odpravi rušiti domnevno oz po njihovi percepciji nenjihovega nesvojega nekomunističnega župana na silo, brez ustreznih dovoljenj za proteste, ter kršeč javni red in mir, mora policija po zakonu ukrepat. In policija ni pevski zbor, ampak oborožena sila treniranih akoravnotrebatudikiierjev. As simple as that, dude.

Kdo jim je kriv, da so se šli jebeludzbunjenog komunističnim agitatorjem oz rdečetalibanskim organizatorjem na ljubo. Zakaj raje niso leta 1992 naredili tak kot Srbi, ko je nastal izvirni in pristni "Gotof je"? Če bi takrat, tak kot vse nirmalne nacije, zrušili Kučana in njegovo komunajzer kamariljo, pa po ulicah, tak kot Srbi v zvezi s komunistom Slobotom vpili GotofJe! , jih danes ne bi imel kdo nakuriti, da se naivno gredo rušenje župana, oz protestirati na nezakonit način.

PS
Proteste je organizirala kompartijska centrala. Zato je kralj Jugoslavije nekoč davno imel pragmatično rešitev. Vse komunističnoterorističnr organizacije, ki v programu imajo nasilno rušenje legitimno izbrane oblasti, je treba z zakonom prepovedati. Kaj torej čakamo s kompartijo in njenimi derivati v Sloveniji?

Link

Ni komentarjev: