sobota, 17. november 2012

1882066 - kako lahko Murgle še preobrnejo predsedniške volitve

[icko30]
Da ne bo prišla v petek tik pred drugim krogom uradna objava, da je bil po predčasnih Pohar v resnici na kakšnem odvajanju v UKC...

Hehe.

PS
Lahko bi bilo še huje. Da Pahor, "...po temeljitem razmisleku o življenju in vsemu", hehe,"odstopa od tekme za položaj predsednika"... in "s tem želi temu namučenemu narodu, v trenutku, ko preživlja težko ekonomsko krizo, prihraniti nekaj milijonov denarja, saj Slovenija že ima predsednika, ki je izkušen in ugleden mednarodni diplomat...eeee...e...majkemusudija". Iz tekme izstopa iz osebnih razlogov, kakopak.

PPS
Don Murgleonne Pasticceria mu bo dal offerto Pahor kenna not refjuze press.

PPPS
"Nimaš pojma česa vse so Oni™, smospobni, Janez" - Pahor se pred nekaj leti, ko mu je murgljska prelatura že enkrat zagrozila in prepovedala tekmo, ves čemeren in prestrašen zaupa Janezu Janši.

...Three months earlier....

Glavni junaki zgodbe: Šofer Don Murgleonneja (Š), Borut Combattere Barbarella (B)

Š: Alo!
B: Borut tu, kdo...
Š: Vem, da si ti tam, pička ti materina majmunska glupa, jebo te Armani i tebe i tog tvog Gućija!
B: Kdo ste?...Kdo vam je dal....
Š: Kaj si navalio postavljat uprašanja, ja tu sprašujem, pička ti materina i tebi i tom Armaniju i Gućiju i onom pederskom Dolćemugabanji! Nacrtaj se pred blokom, srebrn mercedes S ob trafiki, jebem... tu-tuuuu....tu-tuuuu.

B pogleda skozi okno in ob trafiki res vzre srebrnega mercedesa S, ki se mu je zdel nekam znan. Obuje čevlje in se ogrne ter odhiti pred blok.

Š: Vidi se bre kakšen si, pička ti materina svilena nasnifana, ...kaj ti je to, onaj Dolćemugabanja il kaj? Kreatura v sivi demode obleki srbske proizvodnje se histerično in zlovešče nekontrolirano na glas smeje vpričo šokiranega B. Igledalo je, da se histerični smeh bolnika v sivem ne bo nikoli ustavil, ko je naenkrat, kakor če bi odrezal s katano slavnega Hattori Hanze, nastala grobna tišina.

B: Saj ste šofer od Dona Njega™, ne, ....a sem si prav zaponil?
Š: Nemaš si ti ščime zapomnit pičkico zagamano nasnifano! Slušaj, dosta je bilo priče, On™ ti sporoča, da se makneš, jes razumio?! Makni se, il te bomo pelal u Kočevje na izlet, ...kobajagi das se predoziro...pa ono o sauni in fantima in fantičima v Uminhenu se bo znašlo na prvi strani Dela i te stvari, pa sestanki po gostilanam i tisto o parama, jes' razumio?

Kreatura v demode sivi obleki iz leta 1953 odvrže cigaretni ogorek v smeri B, se energično obrne , jezno odpre vrata Mercedesa S iz katerega se razleže pesem lepe Brene "Jugoslavenka" www.youtube.com/watc...jWraLxnFF8 se usede in se ob divjem pozibavanju velikega Mercedesa, odpelje v noč.

B je kot pokisel odkorakal nazaj v blok in si mrmral v brado "...moram vsaj Janezu povedati in ga prositi, da naj to javno pove naprej, sicer me Oni™ utegnejo še zares fentati...Don me mora zares močno sovražiti... z Njimi™ se ne kaže zajebavati, Oni™ so res vsega sposobni".

Link

Ni komentarjev: