petek, 23. november 2012

1890092 - nad komunajzersko puhličarjenje

[SLOEtik]
Hojla, mislim da vem kaj bi rad povedal, ampak moji geni imajo pisano zgodovino, in predvsem so v LJ več kot 200 let, zato poznam skozi prednike vso bedo Slovenceljnov (sporočila) (po makarovičevo) zakockane parcele, alkohol, zatiranja, sramotitve,... nemškutarji (kasneje domobranci in po vojni klike komunistov), in ta na žalost še vedno razjeda SLO. ampak ti sigurno ne pomagaš umiriti žogico ampak si jezen na vse. daj umiri se človek, in razmisli, kje bi lahko nekaj dobrega naredil za slo, kajti trenutna politika (vsa) nam bo zabila kol v srce. pa ne mislim po pahorjansko (regeneracija JC)
ampak ti sigurno ne pomagaš umiriti žogico ampak si jezen na vse.

Prvo: Kaj pomeni sintagma "umiriti žogico"? Ne, prosim ne mi še povedati, pliz, dovoli, da uganem. A ne, da si mi hotel reči, da naj fašisto-komunistom Slovenije ne jebam milo mater zločinsko, temveč jim naj lezem frit, klečeplazim pred beštijo, ji delam komfort, gagam o njihovih koljačev "junaštvih", jo milo prosim, da naj se sama po svojem tempu odloči kdaj bo vzela svoj fritzlovski zajedalsko-plenilski davkoprispevkovni dildo iz mojega anusa? A ne, da je to tebi "umirjanje žogice", če lopovu, ki mi pride ukrasti pridelek milo in nežno na uho zjecljam, da ga imam rad in ga vobče krščansko ljubim? A ne, da si s tem hotel reči, da naj slovenskim komunisto-fašističnim nacisocialističnim fritzlom ne rečem, da so to kar so, ampak se jim naj prijazno smehljam. Da "umirim žogico". In si pri njih kupim status "strpnega demokrata" po njihovih distortiranih standardih in kriterijih. Jaz ti posiljujem hčerko, a od tebe terjam, da mi ne rečeš da sem zver, posiljevalec in beštija, ker to od tebe nea bi bilo demokratično, nje. Moraš vendarle "umiriti žogo" in upati, da jo bom nehal psiljevati in ji v imenu sprave odpustil, da me je s svojim obstojem in lepoto premamila v greh. Žrtev bo milo čakala, da ji posiljevalec odpusti! Da bi bila "sprava" po komunistično! Da se "umiri žogico"!

Če bi mi bili država svobode, država pravne varnosti, bi jaz komunistofašistični plenilski drhali smel spičiti šibrovko v požrešno rit, ko pridejo delati trespassing na mojem premoženju, s tem bi žogica bila takoj "umirjena" lopovi pa popredalčkani kakor spada.

Drugo: Ne podtikaj ti meni ta beden kumunajzer spomenkohribarski agitpropovski mudološki primitivni galamđijski šit tipa "shaman jezen na vse". Jaz nisem na noben način čustveno angažiran do vseh in celo do tvojih "vseh" ne. In nisem jezen na nikogar. Biti jezen na nekoga je žlahten čustveni angažma, ki ga jaz ne trosim okoli na bedne kreature kakršne so komunistične lopovske beštije, ki svoj precej pritlehni lopovluk in ajedalstvo skušajo maskirati s pomočjo mudološke demagogije. Jasno?

Jaz zgolj jebam lopovsko in zločinsko mater nekaterim. Točno določenim nekaterim! Lopovsko-zajedalski plenilski reketarski komunistični sodrgi, ki nima jajc iti v banko ropati, kakor to počno pravi dedi s flinto v roki, recimo za ilustracijo - kakor vigilantski gangsterji svetovne akcijske klasike v literaturi in filmih, na primer filmski John Dillinger v Deppovem kultnem "State enemy number 1"

Nimajo jajc, pa eto namesto tega ugrabijo državo, pa potem njene rekvizite zlorabijo za ropanje, fevdalno zasužnjanje in sistematično pavperizacijo, ustrahovanje in pohlevnizacijo poštenih 99% folka in temu celo rečejo "zgolj altruistična ideologija levičarstva", kateri skušajo nadeti avreolo višjih smotrov in civiliziranisti. Kako je lahko rop oz reket oz tlačenje ljudstva v dolžniško suženjstvo civilizirano dejanje?

Smo si na jasnem? Kučan s svojo prelaturo iz Murglorja in njegova rdeča talibansko nacisocialistična plenilska banda niso "vsi"! So zgolj insignifikantno majhna peščica rdečetalibanskih komunističnih banditov. P E Š Č I C A! Si doumel razliko med terminoma "Vsi/vse" in "peščica banditov". In 550 tisoč ovac, ki fritolezi tej bandi, pričakujoč poniglavo in nečastno nezaslužene koristi zase. Ki ne vidijo, da so pod črto tudi oni v seštevku žrtve te sprijene nomenklaturne kamarilje in njihovih sprijenih in spačenih in sprčenih umov in komunistične laži, ki je večna duša komunistov in komunizma.

Zanimivo je, da komunistični in prokomunistično se obnašajoči in do komunistov tolerantni mudologi imate vsi enake težave. Ko je recimo za Zokija volilo 315 tisoč volivcev, so tvojemu gardu podobno gagajoči hiteli na galamo fatati maglo, govoreč, da so Zokija volili VSI SLOVENCI. Let me see - Vseh Slovencev je 2 milijona in 50 jurjev. Cca! Minus par jurjev, ki so v recentnih par tednov Slovenijo zapustili. Celo vseh volivcev je 5 krat več kot jih je glasovalo za nesojenega rdečega prestolonaslednika Zoki Kutschan Jong ILLa.

Mudologi pa useglih gagali "vsi Slovenci hočejo Zokija", shamani so jezni na "vse" in to pa to . Jeba vas temeljno štetje, a to vas nič ne moti, da ne bi nemarno in z neznosno lahkostjo sodili in uporabljali pri tem besedo "vsi" oz vse".

Problem je ravno v tej patologiji komunističnega enoumja, ki sebe de facto doživlja in še vedno hoče prodajati kot "vse" kar v SLO obstaja. Dojemite že enkrat, da ko kdo zavrača komuniste ne zavrača "vse Slovence". Bi šlo?

daj umiri se človek, in razmisli, kje bi lahko nekaj dobrega naredil za slo, kajti trenutna politika (vsa) nam bo zabila kol v srce. pa ne mislim po pahorjansko (regeneracija JC)

Jaz mislim, da jaz vse, kar delam tu na forumu, delam za dobro Slovenije. Največ za Slovenijo naredi človek, če lopovsko komunistično sodrgo ne voli in če ji jasno pove, da jo ima za lopovsko, fašistično, antinarodno, zločinsko, nategunsko in ji sočno in rezolutno jeba mater sprijeno.

A ti zmoreš kaj tako lepega, častnega, pokončnega in plemenitega storiti za Slovenijo, al boš do konca svojih dni bedno klečeplazeče lezel frit komunistični beštiji in skrbel, da jo nea razburiš, razjeziš, užališ oz, da ne bi "žogico vznemiril".

Do pedofilov, pasjejebcev, roparjev reketarjev in zasužnjevalcev 99% navadnega folka, ki za svoje življenje pošteno dela imam jaz nulto toleranco. Pravzaprav jim ne mislim delati prav nikakršnega komforta, tvojo po miru hlastajočo žogico bom opizdil s špicem moje kopačke ronaldofske in jim jebal milo majko prevarantsko lopovsko in zločinsko. Sem bil dovolj jasen?

Ti pa mlahavo strahopetno klečeplazi naprej in se imej za "demokrata" na ta svoj mali zlagani način, jaz se bom pa imel za demokrata tako, da na volitvah ne volim komunističnega zla. In da komunističnemu zlu nikjer, niti na irelevantnem internet forumu ne delam komforta. Ni ničesar bolj dobrega za Slovenijo. Slovenija kot Sahara po vodi hrepeni po takšnih ravnanjih svojih državljanov - volivnih upravičencev. Že 22@45(TM).

Link

Ni komentarjev: