petek, 23. november 2012

1890346 - kako se je ĐejPiDi osramotil ob klasifikaciji predsedniških kandidatov

»Eden izmed kandidatov simbolizira klerofašizem, drugi komunizem, tretji pa bebavost. Toda če bi se med njimi bila prisiljena odločati, bi se za 'bebavega' kandidata.«

Evo, tako to izgleda dragi moji forumski sotrpini, ko v Sloveniji udari sjebanost uma slovenskega šolanega inetelekta. Ki se očitno vsaj na formalni ravni zaveda, da je Turk težka komunjara in da je Pahor bebav. Slovenski psevdo-intelektualci, ki jim v glavi vedno umanjka ključna celica, ki njihove reakcije in akcije pretvori v absurd, so meni nič tebi nič Zvera popredalčkali med fašiste in to ne med kakršnekoli, temveč med klerofašiste. Olala! Ma, bravo! Grejt sakses!

In kaj naredi tovariš Đejpidi? Jahh, tudi on se orgiji pridruži in to meni nič tebi nič proliferira dalje. Kot oni črnogorec v beogradu iz vica, ki naj bi zaščitil ubožca, ki so ga trije pretepali, ma on je rajši "se pridružio, pa ga ubiše".

Ta ogabni bruh je tipičen produkt zblojenih in rdečetalibaniziranih umov. Ki v enem stavku opravi ne le z Zverom, ki ga satanizira in stigamtizira in etiketira za fašista, ampak tudi iz pravega fašista - komunista Pahorja skuša ustvarjati benignega ridikula, rekoč, da simbolizira zgolj bebavost.

Prava resnica je seveda povsme drugačna, gre pa približno tako:

1. Zver ni fašist, še manj je klerofašist, temveč je mehkokurčni pocukrani sluzek, ki nima jajc med kampanjo jebati mater komunistom in jim pod nos zvleči vso njihovo sprijenost in pokvarjenost. ker bi rad "povezoval" nepovezljivo na nepravi način. Zato je kampanja na smrt dolgočasna.

2. Turk je fašist komunist beštija udbaška in pokvarjenec na kvadrat. Ki zares simbolizira komunizem. Oz fašizem. Oz nacisocialize,. Oz udbaško državo. Oz ogabnost na sto načinov.

3. Pahor je pa nizkovejevna rdečeritna opica, ki simbolizira komunizem in bebavost v enem. Bebavost posebne blont samoljubne sorte, ma ipak komunizem.

4. Ta "intlektualna slovenska ergela" so pa falirani razumniki, ki jim manjka pomembna deska v glavi in sveta okoli sebe nikdar ne bodo uspeli okvalificirati realno. Zato nam bo še naprej vladala rdeča komunističnofašistična kamarilja, ki se bo šla svoje bizarne in absurdne igrice, medem ko bo par sto tisoč najbolj bebavih med nami celo šlo sodelovati v tej komediji absurda in legitimirati vso to ogabno komunajzarsko sprdačino.

5. Tovariš Đejpidi je pa tu, da se ob takih dogajanjih osramoti, medtem, ko bi mu bilo lepše če v takih situacijah vsaj ne bi zamudil priložnost biti tiho.

6. Žalost tik pod največjo v Sloveniji je, da na sceno tekme za predsednika v vsej zgodovini slovenske države ni stopil nihče, ki ima karizmo in je žlahten državnik, ampak nam nudijo zgolj komunistofašiste s kontinuuma, ki se razteza od utrapokvarjenosti do bebavosti (jebe lud zbunjenog). In mehkokurčne mlačneže tipa Zver.

7. Največja žalost so pa naši volivci. Ki vse to pridkano popapajo in odracajo na volišča legitimirati aspiracije fašističnih spak - komunistov Slovenije. A kaj bi zamrili njim, če pa celo Dr. Đejpidi ne najde kompasa.

Link

Ni komentarjev: