torek, 13. november 2012

1877379 - kaj častnega bi lahko postorila preostala predsedniška kandidata

[shevchenko]
> [mnuj]
> Aktualni predsednik ima enkratno priložnost za možato držo, da se odpove kandidaturi.
> Prihranil bo denar in odšel častno.

ne ni res, to bi bilo zelo nečastno.

Ne, ni res. Zelo častno bi bilo. Še bolj častno bi bilo, da tudi Pahor odstopi od nadaljne tekme rekoč: "Res je velika sramota, da Slovenija navkljub letu 2013 še vedno ni imela nekomunističnega prezidenta. Zato se odpovedujem kandidaturi in zahtevam, da se kandidaturi odpovedo vsi komunisti".

Druga opcija bi bila, da Pahor stopi na oder in reče: "Ker je velika sramota, da Slovenija še ni imela nekomunističnega prezidenta, ni druge, kot pa, da jaz zares postanem nekomunist in celo antikomunist. Evo jaz se odpovedujem kompartiji, njenim zločinom, članstvu v njenem derivatu SD in v kateremukoli derivatu kompartije, odpovedujem se doktrini komunističnega rentarjenja, skupnoskeldarjenja, komunističnega lopovluka, ekspropriacije, davčne in prispevkovne diskriminacije in aparthaida, izjavljam, da je moja nekdanja "pokojnisnka reforma" bila zločinsk-roparsko-zasužnjevalno-prevarantsko naravnana proti ljudstvu... itd..., odpovedujem se komunističnim lažem in najavljam neprihod na komunistične talibanske orgije na raznoraznih lažgošah, prizadete državljane prosim, da meni in kompartijskim zločincem, ki sme jim dolgo dajal legitimiteto in jih častil, odpustijo nape zločine v imenu sprave ljudstva, delal bom v smeri da se sprejme zakon, ki prepoveduje orgijanej fašisto-komunistov po raznoraznih lažgošah, kjer se časti komunistofašistične klavce in zločince in bestialnost komunisto-fašistov.".

S slednjim se bi vsaj distanciral od komunistične zločinske doktrine in to doktrino zasledujoče bestialne sodrge, dasiravno svojih grehov ne bi mogel s tem kar odkupiti. Skratka, ne bi bilo idealno, a da se zadovolji legalnost in legitimnost volitev in njegove aspiracije, ki mu v demokraciji morjao biti spoštovane, bi to bilo sprjemljivo, in bi naciji veliko pomenilo in pomagalo v iskanju prave smeri za prihodnje volitve. Trasiralo bi tudi model obnašanja vseh naslednjih kandidatov.

O sluzastem udboidu - protežirancu centralne prelature iz Murgelj pča ne želim izgubljati besed.

Link

Ni komentarjev: