nedelja, 5. februar 2012

1568196 - o komunističnih krtih v Demosu

[Moneta]
"Kako si strokovno razlagati takšne asociacije pri domnevno vrhunskemu politiku, ki je v politiki že vsaj 25 let, saj je funkcija v izvršnem svetu socialistične občine, bila seveda politična."Demosovega izvršnega sveta!

Kaj si s tem hotel povedati? Da je Demos bil nekomunistični?
Ultrakomunistka rdečetalibanka Tovarišica Spomenka Hribar, rdeči ortokomunistični taliban Knojevec in Oznovec Drbučko in še stotine takšnih, so v Demosu počeli kaj že? Kompartijski ultraši, da jih bolj utraških ne more biti!

V Demosu je bilo ziljon komunističnih pizdekof, tudi nacionalistov, tudi neonazisocialistov, beri kompartijcev težkega formata, tudi takšnih ultraudbaških strogo in izključno "na zadatku". Da poskrbijo, da se zadeve menja tak, da se nič ne spremeni! Vse to zlorabljajoč med drugim tudi nacionalni in plemenski sentiment osamosvajajoče se nacije. Tudi sentiment povsem benignih, iskrenih in poštenih, do nikogar malicioznih domoljubov.

To se je videlo takoj, ko sta tovarišica Spomenka in tovariš Drbučko in še nekaj jih je tega formata, pohiteli TUDI formalno predati oblast v roke komunistični beštiji, ki je že bila fino nestrpna in nervozna, ker ji je igranje The Sestopa™, že šlo zelo močno na kurac.

Rdeči komunistični krteki so pa svoje sramotno zlodelo opravičevali tak, da so gagali: "...oblast smo dali nazaj v roke onih, ki obvladajo tehnologijo vladanja, Demos se je pač že izpel". Auuuu! Demos se je v manj kot dveh letih "izpel", Kompartija™ se pa ni v 47 letih. Ts.ts.ts.ts.
A kot vidimo, danes z distanece, Demos je bil še kako fakin kompartijski. TUDI kompartijski!

V državah, kjer se ni zgodil nek spačen in z udbaši in kompartijci prestreljen in sprčen Demos, se komaprtija ni obdržala v sedlu in so se zares zgodile spremembe. Pri nas pač ne!

Že samo ime "izvršni svet" pove kakšni in čigavi organi oblasti so to še vedno bili. Rahmetli Božiček je takrat še vedno gagal arogantne grožnje, da spremembe so lahko, vendar samo pod pogojem, da ostane ZKS vodilna politična sila. Auuuu!

Ko je pa pozno leta 2011, četica rdečih talibančkov na čelu s Kučanom in Stanovnikom, Spomenko in Drbučkotom odkorakala se pokloniti in dati podporo kompartijskemu maziljenčku in izbrancu Jankoviću, je leta 2011 odpadel vsak dvom o tem kdo je bil kdo v Demosu. Komur seveda ni bilo jasno že veliko prej. V stotinah manifestacij te pripadnosti Kompartiji™. 

Kahel je pa s tolmačenjem kdo je "levica" in kdo ni povedal o sebi vse. Ko je pa med vstopom v koalicijo rekel, da ima zagotovila od koalicijskih partnerjev, da se bodo ideološkim temam izogibali, takoj zraven pa pripomnil, da tekovine morajo ostati nedotaknjene, pa da NOB mora biti spoštovan, je bila to samo še smetana na vrhu rdeče komunistične ideološke torte, ki je jasno pokazala kam Kahel ideološko spada.

Link

Ni komentarjev: