petek, 17. februar 2012

1583389 - če bi leta 1945 nemške dušebrižnike skrbela usoda NSDAP...

[s69t]
> 1. Levica mora dokončno upokojiti Milana Kučana in »njegove« ter spoznati, da nas domnevno zdrava kmečka pamet nekega ekonomista, ki ga ne bomo imenovali, saj nas je tako prosil, pelje v pogubo, v neučinkovit državni korporativizem, ki nima nobene zveze s sodobnim državnim kapitalizmom, ki je zdaj marsikje v vzponu.

Ogledalce na steni, povej...www2.gov.si/up-rs/20...-sporocilo

Btw, v pravni državi bi bil Kučan po letu 1990 nekaj let v arestu, nato pa pozabljen in ignoriran! Enako kot Egon Krenz.
en.wikipedia.org/wik...Egon_Krenz

Ta fejk "levica" pa enako kot NSDAP. en.wikipedia.org/wik...Nazi_Party

PS
Zamislimo si, da bi leta 1945, takoj ko je kapitulirala nazi-fašistična Nemčija in posledično z oblastnega trona bila sklatena hitlerijanska NSDAP, nek takratni Peter Frankl napisal: "Kaj naj stori NSDAP [da znova pride na oblast]?". In ji predlagal, da se naj hitro odkriža Kučana, pardon, Hitlerja, pa bo.

Alpa, da bi tako, kot smo pričali leta 2008 in zdaj spet, cele četice pro-enesdepejanskih agitatorjev tipa DrMarkeš™ in DrMiheljak™ in tovariš Ambroz™ in tovariš Marcel in tovariš DrPirjevec™ in tovarišica SpomenkaOrleankaDesnicoUstavljalka™ in cela bulumenta iz falange N571-H572™ cele tedne, mesece in leta v prajm tajm v vseh medijih, zaskrbljeno, kot bi šlo za iskanje odgovora na približevanje kot Himalaja velikega asteroida planetu Zemlja, gagala kontinuitetno naravnano vprašanje: "Kaj naj stori NSDAP [da znova pride na oblast]?"

Link

Ni komentarjev: