petek, 17. februar 2012

1582962 - eni noji nočejo videti komunistov

[amy2011]
... In kje še ti vidiš kakšne komuniste, kreten zahojen? ...

Evo recimo tovariš Kučan, ki je na recentnih volitvah vse kumunajzer in prokumunajzer ofce poteral iz Pahorjeve ograjice, v ograjico novega maziljenčka kompartije, tovariša komunista Zoki Jong Kućana - nesojenega prestolonaslednika kompartijske dinastije kumunajzer vladarjev. Ker so BojdaPokončni™. In se BojdaNePustijoManipulirat™. In bojda niso HlapciZaHlapceKomunističniBeštijiRojeni™. MajkeMiSudija™. Le Kučanu so hlapci. In le do njega so brezhrbtenični, hehe, jebotealah!

Pa tovariš Janko BrkaćDrkać™, ki je oni dan na Lažgošah zapel isto komunistično kobajagi antiimperialistično pesem, kot je bila tista iz tridesetih let prejšnjega stoletja, ki so jo slovenski in jugo komunisti skupaj s kominterno in pijemontom komunizma CCCP, podpisali s tovarišem Adolfom Hitlerjem slavnim nacional socialistom in bratom slovenskih komunistov po antiameriški in antibritanski antiimperialistični antihegemonski ideologiji.

Pa potem so tu tovariš Golobič Oranjski, tovariš Kaco Jekleni, tovariš Thaler Kouptivnij Kompartijskij, pa tovarišica Katarina Konkubinskaja, pa tovariš Borat, pa tovariš Potrč, pa tovariš Colarič, pa tovariš Rigelnik, pa tovarišica Finkova, pa tovarišica SpomenkaOrleanka™, pa tovariš DrBućko™, pa tovariš DrMarkeš™, pa tovariš DrMiheljak™, pa tovariša DrRepe™ in DrPirjevec™ in tak bi ti jaz slovenske komuniste lahko našteval pet šest letnih dni dopoldne brez pavze za malco.

Vidim, da ti kobajagi imaš težave videti kje so dandanes komunisti. Evo, ti pomagam, pro bono, seveda. Če nimaš tak finega občutka za filing kdo je kumunajzar, kot ga ima recimo moja malenkost (Jaz jih z zavezanimi očmi prepoznam s prostimi okami z Lune), potem v grobem lahko prepoznaš taglavne tak, da slediš preprosti modrosti vsebovani v slavnemu eskimskemu haikuju: Kjer je dim tam je tut ogenj, kjer so kompartijske tekovine in doktrina tam so tut komunisti in kompartija. . Simpl, bre ko čorbas pasulj so sas rebarca suva.

PS
Bi pa bilo zelo lepo, če bi bog uslišal tvoje sprenevedave blodnje in storil, da komunistov tudi v SLO zares ne bi bilo. A žal je vzakonjena in v prakso pretočena in nenehno v kontuiteti do danes pretakana mizerija uravnilovke delovnega naroda v enaki bedi, na kateri zgoraj našteti in številni drugi kumunajzari srdito insistirajo, nedvojben corpus delicti, da kumunajzari v SLO še kako so. Živi in čili in z vedno novim podmladkom, ki sere iste komunistične lopovske aspiracije, kakršne je leta 1918 sral tovariš Lenjin in leta 1946 reciklirane sral tovariš Kardelj.

Link

Ni komentarjev: