ponedeljek, 13. februar 2012

1577582 - v kaj se utegne izroditi naslednja pokojninska reforma

Kera demagogija! Spet "reforma", ki to ni, saj se ohranja vse, le par marginalnih kozmetičnih sprememb v globini kožne povrhnjice se uvaja. Ki služijo, čemu že? 

Žalostno, žalostno! Slovenija ohranja komunistično roparsko nasilnouravnilovsko doktrino ekspropriacije. 

Še naprej se ohranja tudi manična obsedenost z delom najmanj "predpisano število let". Gulag, skratka! Komunistični gulag! 

Socialna kapica le za "nova" delovna mesta. Kaj je to, bogtenimarad?
Kolko časa velja neko delovno mesto za "novo"? A bodo zdaj vsa podjetja najprej delovna mesta formalno ukinila, posledično vse delavce odpustila, pa jih takoj nazaj zaposlila. Da delovna mesta postanejo "nova". Auuu!

Zgolj informativni osebni računi? Grem stavit, da nam ni zaupal vsega. Recimo tega, da če so komu zaradi neokapičenosti zasegli 6000 na mesec, na tisti račun ne bo vpisano del vsakokratne kontribucije, ki je nad 320 EUR. Češ, da se pri vsaki kontribuciji le prvih 320 šteje, ostalo pa presega "osnovo". Ostalo je pač čisti rop to bo seveda ostalo zamolčano) in se v pokojninske kontribucije ne šteje, hehe. Bogtenimarad!

Ta država je bila, je in ostaja ultraroparska komunistična đamahirija. Amen! Vsi politiki v tej državi očitno imajo v aspektu pokjnin na enak način kontaminirane ume. USIGLIH! hehe! Upal sem ipak, da mi tega za to vlado ne bo treba zapisati. A žal nisem te sreče! Vidite, da Kučan, kučan oz. "kučan" vedno zmaga na volitvah. Ne glede na to kdo na koncu oblikuje vlado, je Kučan, kučan oz "kučan" zmagovalec.

Kahel shhbi da to tudi ostane in da Slovenija ostane kumunajzer đamahirija. Kahel skhbi, ostalim pa oportunistično paše, da se lahko izgovorijo na Kahla. Da lahko na tak način fritolezijo semuljićem in da lahko še naprej izvajajo komunistično ekspropriacijo, pri tem pa za krivca navedejo Kahla. Tudil liberalec Šuštaršič bo recimo dvignil roko za takšno "reformo". Žalostno, žalostno!

In potem bo sledilo kaj? V naslednjem mandatu, bolj proti koncu, seveda, ko bo Kahel lahko že šel v pokoj po starem zakonu, hehe, bodo pa tudi oni predlagali še podaljšanje "obveznega dela v komunističnem gulagu na prostem" na 65 let.

Ampak ne vsem. Fizičnim delavcem, ki so začeli delati pri 16-ih letih bodo obvezno tlako v gulagu kot pogoj za pričetek izplačevanja pokojnine, podaljšali "samo" do 63 let. Auuu! Da zamažejo oči. 

Pa vojni veterani in poslanci, pa ministri, premijeri in bifši precedniki bodo takisto izvzeti, hehe.

Individualni računi ne bodo več informativni, temveč jih bodo izkoristili, da natančno ugotovijo kdo je največ vplačeval. Zato, da tem "bogatim prešičem med delouci", določijo davek na pokojnine. Še malo uravnilovke in ekspropriacije. hehe. Slovenska sprčena in blasfemična komunistična interpretacija individualnih računov.

Borat in njegovi bodo takšno prokomunistično "reformo" seveda da podprli. Pa še konstruktivna opozicija bodo izpadli. Baš jim bo težko. Ko Janša in njegovi vladajo na način Borata in njegovih in vse naredijo namesto njih. Si v opoziciji, a v bistvu vladaš, haha.

Na zdravje Absurdistanija, kleptostanska kumunajzer-đamahirijna!

Link

Ni komentarjev: