ponedeljek, 13. februar 2012

1577712 - namen volilnih anket v rdečih trobilih

[sentvid]
zopet anketa,jaz se poščijem na rezultate anket.Relavantne so volitve tam se pokaže da so hiše ki izvajajo ankete same sebi namen.

Ne niso same sebi namenjene. One so namenjene oz. so v službi kompartijskega agitpropa. Če jim to uspe še pokasirati, fajn, če ne, pa to naši poklicnolevičarski novinarji in uredniki naredijo kar sami od sebe. Častijo! Manipulirajo in drukajo za kompartijo spontano. Iz prepričanja. Za svoj gušt, hehe. "Ima se"! "Može se"!

Zdravilo? Volivci v cca 5-20 mandatih pokažejo kompartiji oz. fašističnemu režimu visoko dvignjenega sredinca in evo ti naših vrlih poklicnolevakarskih žurnalistof v procesu diferenciacije, čiščenja, pretvorbe in delno morfiranja v prave levičarje. Ki drukajo za večno opozicijo - prave levičarje. In njihove socailistične doktrine. Ki sledom dogodkov končno tudi pri nas postanejo delno tudi "vest družbe", saj končno prične drukati za prave šibke člane skupnosti. V kateremkoli smislu šibke. 

Danes drukajo za vladajoči režim. Za moč! Za prikrivanje zločinov režima, ki se kiti s titulo "levičarski". Komunisto-fašisto-talibanskega režima, ki je ugrabil pravno državo pred 70 leti. Drukajo za ohranjanje in kontinuiteto kompartijske doktrine in režima. Drukajo za konzervativiranje statusa quo. So konzervativci, ki se kitijo z avreolo "vesti družbe" in progresivnih sil. Neupravičeno, kakopak!

Link

Ni komentarjev: