torek, 28. februar 2012

1597477 - novi intelektualni podvigi vodstva ZZZS

Naši harlekini so kot kakšni infantilni polpismeni pizdeki, ki so se ravnokar na predavanjih fizike fatalno zaljubili v koncept perpetum mobilea. Ter se odločili preostali del svojih življenj posvetiti dokazovanju, da zadeva funguje. Hehe, oooj ti Absurdistan-Butalistan, mamico ti sjebano!

Najprej so pogruntali, da če folk dela skoraj do smrti in če na novo "nekoliko znižajo" pokojninsko osnovo in če še naprej programirano nižajo procent osnove do katere je posameznik upravičen in če povišajo stopnjo neokapičenega prispevka, da jim bo "balagajna vzdržna". 

Zdaj so pa še pogruntali, da če skoraj ukinejo benefite iz zdravstvenega zavarovanja, stopnjo pa ob priliki dvignejo, kapico pa zavrnejo, oni harlekini iz zasebnih zavarovalnic pa prav tako dvignejo premijo dodatnega zavarovanja, ki krije 25% osnovne oskrbe, da jim bo tudi ta blagajna "skoraj vzdržna".

In ader wordz, niso daleč od HeurekaPredloga™, da bi ob ukinitivi vseh izplačil, ter primernemu dvigu obveznih kontribucij, balagajna končno morebiti postala vzdržna. Sam še oni fakin od Samota Fakina bi moral nekak zdisciplinirat zdravstvene uslužbence, da naj ne potrošijo več, kot se nabere. hehe.

Spričo tega bezljanja harlekinov - perpetummobilnih, imam jaz rešilni predlog: How about ukinitev obeh obveznih sistemov, pa se naj vsak znajde po svoje. 

Razlika za nas državljane bi bila minorna, točneje, samo ta, da nas ne bi reketarsko ropali, saj od njih tak in tak kmalu ne bomo nič več dobili, saj njihovi "inovativni" predlogi, situacijo asimptotsko bližajo temu položaju. 

Položaju ti ZavoženeSocKolhozKravjeFarme™, v katerem je pobrani denar namenjen izključno za hranjenje in oskrbo debelih krav KobajagiMlekaric™, ki pojedo gore sena in druge krme, veliko serejo in rabijo cele bataljone oskrbnikov, mleka pa ne dajejo nobenega, kar ga pa dajo ga sproti z ureo in gnojem kontaminirajo alpa preprosto prevrnejo in v gnojnico zlijejo. 

Odprodajmo jebena goveda in štale, nehajmo se iti to sjebano operacijo in agonijo, prihranjeni denar pa uporabimo z nakup storitev na prostem trgu, pa kar bo pa bo, hehe.

Link

Ni komentarjev: