ponedeljek, 20. februar 2012

1585627 - purinoli o primerni adaptaciji nasedlega projekta Stožice

Če prav razumem, je naš Kolosalium odpisan. Enako denar, zmetan vanj. Namesto kreditoždera iz firme EIPF je v finančnem sedlu SLO stiskač, ki ne sliši na dodatno zadolževanje.

Treba je poskrbeti, da nekaj tisoč ton betona, železa...ne propade. Moj predlog je, da se ga z minimalnimi stroški preuredi v nadstandardni arest (v smislu varnosti) za nekaj deset kaveljcev, ki so pobasali vsak po nekaj 100 mio €. Tudi kak škof ali kardinal bi jim delal družbo, ker so se zaciklali za lepih 800 mio €. Eno nadstropje nižje bi prebivali njihovi podporniki, sodelavci in politični botri. Pri tleh bi se pa našel prostor za kakih 1.000 kurjih tatov, ki se tlačijo na Dobu. Tem zadnjim bi bilo to olajšanje v primerjavi z gnečo na Dobu, pa še športno bi se lahko udejstvovali.

V zgornjih dveh nadstropjih bi bile ključavnice zavarjene. Kdor bi izdal številke na skrivnih računih od Cipra do Kajmanov, bi imel šanso, da ga preselijo med kurje tatove. Skozi 50 cm dimnik z loputo bi ga na škripec potegnili vun in ga prizemljili.

Link

Ni komentarjev: