sreda, 15. februar 2012

1580286 - kako je prejšnja garnitura lovila nemško - francoski vlak

Slovenija je hotela na NemškoFrancoski™ vlak. Zato se je v Sevnici najprej usedla na lokalca, pa odpotovala v Trebnje. Tam je poskusila takoj kupiti karto za NemškoFrancoza™. Rekli so ji, da to nea gre, ker se tu od nas direkt nea bo dalo priti do postaje na kateri ustavlja NemškoFrancoski™.

Zaradi cene kart se je Slovenija usedla na Pahorjevo alternativno vaianto, ki jo je pogruntal Križanič - na Concordio, z namenom, da po daljši ma cenejši morski poti, ploveč ob robu EU, dospe v Hamburg tam pa skoči na NemškoFrancoza™. 

Pahor je Concordio kot vemo nasedel v Italiji, ko je Moldavki kazal svoje nove talajanske šulne in svilene štumfe, ladja norcev pa medtem zavila fpizdo. Polej je stekla reševalna akcija in vse Slovence s Concordie evakuirala na Titanik. Plovba okoli EU na sever je že v teku.

PS
Slovenci so na Titaniku končali na zahtevo slovenskih sindikatov seveda. Janševa vlada je namreč predlagala, da se 40% uslužbencev JS iz Italije vrne domov, ostali se pa usedejo na švicarski vlak in se napotijo v Švico, od tam pa v Nemčijo. Štrukelj, Semuljić in društvo so bili proti, ter insistirali, da se vsi vkrcamo na Titanik, saj da vsi moramo deliti enako usodo, hehe.

Link

Ni komentarjev: