sobota, 11. februar 2012

1575716 - nova vlada je že začela čistiti kompartijsko kadrovsko navlako

Kompartija™ je na čelo SOVE in za jebanje v glavo RKC, nastavila dva svoja talibana, ki sta, eden v maniri zelo zvestega psa čuval in preprečeval dostop do grde resnice o kompartiji, ter po naročilu vrtal po življenjih političnih konkurentov in raportiral centralni prelaturi v Murglah, drug je pa kot stekel in razpuščen buldog skrbel za zadostno količino čimbolj brutalnega mrcvarjenja RKC, katero je kompartija določila za večnega sovražnika, ki ga je treba nenehno mrcvariti, poniževati, zasmehovati...

Kar zadeva Koširja, pa ni vredno izgubljati besed. Kompartija ga je postavila, da bi odigral kot je odigral Beria, ko je nekaj časa bil Staljinov agitpropagandist, sam je pa tudi prej, ko je za kompartijo dolga desetletja drukal s pozicije v Delu, deloval natančno enako kot mešanica Berije, Goebelsa in Dzerdzinskega. Le da omenjenim trem po formatu ne sega do gležnjev, pa je vse skupaj izpadlo pač amatersko-roftarsko-kmetavzarsko-butalsko. In dokaj silikonsko, hehe, jebotealah takorekoč.

Najbolj logična reakcija je bila, da je nova vlada za največjo možno nujo odstranila ta ogabni odkrito ultraškokompartijski šljam in s tem prekinila sramotenje Slovenije (Gulič) in zlorabo demokracije (Selan, Gulič, Košir) in nekompatibilnost kompartijskega agitprop trobila z novo vlado (Košir).

E, če bi pa mi bili normalna država...

...kompartija nikdar ne bi prišla na oblast!

...šef varnostne agencije nikdar ne bi bil navijaško kompartijsko zmene, ki se gre nadaljevanje tradicije UDBA in OZNA in KNOJ. Pa bi bilo sicer še vedno tak, da bi ga nastavljala vlada in bi raportiral vladi neposredno, in bi ga nadzorovala opozicija, ma čisto možno bi bilo, da ga tudi 5 vlad zapored ne bi zamenjalo. Skratka, ni kriva ta vlada, da se ga menja, temveč predvsem on sam in predhodna kompartijska vlada, ki je nastavljala same ultraše praetorijanske legionarske eksekutorje v službi murgljske centralne prelature.

...Poverjenik za verske skupnosti ne bi bil kompartijski talibanski militantni jastreb in aroganten provokator, temveč kakšna zelo, zelo, zelo preverjena desetkrat zapečena ultrademokratična in ultrultrastrpna moralna avtoriteta, ki ji zaupajo in jo spoštujejo vse verske skupnosti in njihove inštitucije in njihovi čelni predstavniki. Pa bi takega človeka s te funkcije odnesla kvečjemu kakšna zakonska regula, ker recimo ne sme biti 6 mandatov na tej funkciji. 

...itd, ipd.

A žal so ravno te talibani materijalni dokaz, corpus delicti, da mi nismo normalna demokratična država, temveč komunistična đamahirija, v kateri za vsakim mandatom kompartije, moramo najprej odstraniti vsaj najbolj moteči del fašistično-udbo-agitrpop gnoja in stekline, da bi država dobila priložnost znova kreniti v smeri demokratične republike. Žal sta epizodi, ko kompartija uradno ni bila na poziciji, bili dosedaj samo dve, pri čemer je seštevek krajši od 8 let. Od možnih 22@45™, skratka 67 v totalu. 60 vs. 7!

Bil bi seveda samomor, zelo podoben neizvedbi lustracije, danes znova nasesti kompartijski beštiji in ne odstraniti vso to kamariljo s funkcij plačanih po davkoplačevalcih in zlorabljenih v benefit kompartije. Saj bi tako pustili antinarodno peto kolono, ki ves čas odkrito meče polena pod noge vsaki demokratični vladi, ki hoče in mora končno iz sistema eliminirati komunistofašizem.

Za popolno onemogočanje zlodelovanja kompartije bi od državne sise oz. s funkcij morali eliminirati celo vojsko kompartijskih nastavljencev.

O onih, ki so goreči kompartijski falangisti in so na državni sisi, pa sploh niso predmet tovrstnih evlauacij in zamenjav, nima smisla niti govoriti. Nič jim ne mormeo, ničesar nimamo proti njihovi pokvarjenosti. Lahko pa jih nenehno opominjamo, da bi glede na njihovo službo oz. roko ki jih hrani, morali biti lojalni in delovati v dobro vseh državljanov in ne le tistih, ki jim jih za maziljence definira kompartijska doktrina oz. kakor si sami tolmačijo, da je potrebno za ohrnaitev kompartijskih tekovin.

In ader wordz, sedanja, [pretežno, hehe] nekomunajzer vlada je nekaj malega naredila s tem ko je prveag dne počistila z najbolj ekstremnimi ultraši, ma to je le vrh ledene gore. Kompartija ima okrog 300 taužent zvestih vernikov. Ki so večinoma na sinekurah v državnih službah, sesajo neposredno iz državne sise, ali pa se kako drugače napajajo iz državne sise. Vsi te pizdeki delujejo kontra vsaki vladi ki ni pravoverno kompartijska.

Zdravilo za to je le čas. Čas ko kompartija ni na oblasti. Rabili bomo 25 mandatov, torej vsaj eno stoletje, da se vsa ta kompartijsko zadojena in kontaminirana kamarilja eliminira in v državni sistem, na nevoljene in voljene fukcije pridejo ljudje, ki, ne glede na lastne politične preference, premorejo toliko moralne vertikalnosti in demokratičnosti, da delujejo v benefit vseh državljanov, ne glede na barvo politične opcije, ki je trenutno na oblastni poziciji. Ta moment je to seveda da le pobožna želja. Kompartijski krti bodo še zelo dolgo spodjedali vsako nekompartijsko oblast. Pri čemer so najhujši oni, ki jim tega nihče ne potrebuje naročiti.

Link

Ni komentarjev: