torek, 7. februar 2012

1571011 - purinoli o ameriških in evropskih gospodarskih obetih

Menda so samo v januarju Ameri ustvarili četrt milijona novih delovnih mest v zasebnem sektorju in skenslali 14.000 v državnem sektorju. Rast BDP je ocenjena na >2%, EUR cona pa sploh še ne ve, če bo še obstala letos.

Yebemu, EU se je po fašistično spravila na najžlahtnejše davkoplačevalce (ljubitelje 3-[(2S)-1-metilpirolidin-2-il]pyridina, ki nam ga radodarno daje flora v obliki predelanih listov rastline iz rodu Nicotiana), ko že moje vnukinje vidijo, da se klima ohlaja, ciljajo na 2 oC ZNIŽANJA globalne temp. s harlekinskim primitivnim orodjem "CO2 tax", da bi pa skenslala futranje lenuhov z €, nagnala islamske diakone, mule...in podobne razpečevalce terorizma tja, od koder so se skotili, pa ne. 

Pyssda, pa še ena perfuknjena balkanska plemenska horda, ki si prisvaja kontinuiteto z žlahtnimi StaroGrki, je ta haupt problem, namesto, da bi enostavno odpisali keš, ki so ga zagemblali tam spodaj in postavili Berlinski zid na južni meji Makedonije. Mene ne bi motil niti zid na Karavankah, če tile "najverjetnejši" ne bodo znali popucat ta Avgijev hlev po Alpami.

Link

Ni komentarjev: