četrtek, 16. februar 2012

1581721 - kako določiti cene v Seničinem Bužekijanu

[olsegg]
ej FIN-477605!

"A dobiš za 800 eur noč tud Katarino v posteljo?"

nikar si ne želi tega...
pride k tebi v posteljo s 40+cm dolgim dildom - potem pa...

zna se...

Za 800 EUR bi moralo zraven biti vsaj še ducat bullmastifov. Đabest.

PS
V Moskvi velja nepisano pravilo. Kolikor v hotelu košta soba na noč, toliko košta kurba na uro.
Ker pa gre za konvertibilni "valuti", velja seveda tudi obratno. Ko zgradijo nov hotel in so v zadregi kako visoko postaviti ceno nočnine, da bodo molzli maksimum, a hkrati bili skladni s trgom, se obrnejo na t.i. Afgance™ (veterani afganistanske vojne), ki so zadolženi za "sikjuritji" in za supply kurb & nadzor nad kurbami. Afganci™ jim strokovno ocenijo kako nobel nivo kurb spada v konkretni hotel in potem na osnovi cene kurbe na uro, določijo nočnino.

Ergo to pomeni, da v Seničinem hotelu najbrž imajo namen na voljo dati 800 EUR/uro vredne kurbe. Ker kaj takega, mislem reči, ker toliko vredno kurbo težko srečaš celo v Waldorf Astoria, razen ko tam gostuje Real Madrid, ko v hotel hkrai aterira spešl skvod visokokakovostnih pupik, da o malosevski vukojebini niti ne agučimo, hehe, je na dlani zaključek, da bo Senica ponudil bolj standardne kurbe za racimo 150 na uro + ŠtevilneDodatneVsebine™ za razliko od 150 do 800.

Važna opomba: V ceni kurbe na uro ni DDV, v ceni sobe pa je še DDV. Moramo biti natančni, bralstvo si to zasluži, kanede. hehe.

Važna opomba 2: Mimo opisanega, obstaja le še ena možnost. Da bo Senica s pomočjo Lažgošancef™(Naši veterani vojne) zagotovil, da gost lahko na poziv kadarkoli dobi na voljo še nerazdevičeno KzK™ (KzK™= Kandidatka za Kurbo). Proti plačilu 800 EUR za KzK™ + 800 EUR (DDV vključen) za nočnino.

Važna opomba 3: V Sloveniji je skoraj nemogoče organizirati bizines s kurbami. Kupleraj, hotel, pupike na pozif, rečimo temu kakor hočemo. Razlog? Ni bizines kejza. Večina rada da za đabest. To bo dodatna težava naših Lažgošancef™, ki jo Afganci™ recimo nimajo. Razen če ne vzpostavijo sodelovanje z onim ruskim politikom Žirinovskim, ko je hodil na Bled in razlagal, da bi Rusija morala uradno organizirati trženje junferjev ruskih mladenk. "Eno razdevičenje prodano bogatim tujcem vsaj 15 tisič dolarof", je predlagal. Alpa bundica iz nerca in podobne reči. Izračunal je tudi koliko milijonov Rusinj letno izgubi nedolžnost " v prazno", kar je metanje penezof stran. hehe.

Link

Ni komentarjev: