torek, 14. februar 2012

1579281 - mokre sanje komunajzarjev

[denac]
> [petrovc01]
> Me zanima, če bo admin zbrisla moj post glede kaj je bilo že šrej napisano. Ja pa pravim, -in to privijo vsi, ki so bili na strani zmagovalcev, ker so to tudi sami počeli- še premalo so filali razne jame. Za vsakega domobranca, kvisling, petokolonaša..... se metk ali dva najde!!!
> Stanovniku ne sežete do gležnjev.

Še so krvoločni ljudje na svetu. Tudi otroci so bili domobranci???? In ženske????

V bistvu še vedno ni pozno, da TheZmagovalci™ polovijo še vse sorodnike PoraženihIzdajalcev™ od tretjega kolena dalje, saj je očitno, da so leta 1945 premalo pobili in vrgli v fojbe, zagrebli v tankovske jarke in ali žive zazidali v rudniške jaške. Očitno je, da VečinaDržavljanov™ podpira TheZmagovalce™ in predlog podan s strani tovariša Godniča, kulturnika in gardiana junaških dejanj TheZmagovalcev™.

Če sem prav razumel zahteve VečineDržavljanov™, ki se hkrati najbrž ujema z množico VečinaSlovencev™, ki so podprli Zokija Jong Kučana na volitvah, je dandanes treba posebno pozornost posvetiti ravno otrokom, ki so potomci PoraženihIzdajalcev™, saj je očitno, da zdaj, navkljub temeljiti deratizaciji tekom 22@45™, dvigujejo glavo ravno spregledani otroci in sorodniki iz družinskih dreves TabelihČrnuharjev™ oz. TačrnihBeluharjev™ od tretjega kolena naprej.

Pa Titotvo ulico/cesto in še glavni trg je treba vzpostaviti v vsakem naselju, da bo ČrnimBeluharjem™ oz. BelimČrnuharjem™ jasno kdo je TheZmagovalec™. Na zalogo je treba izdelati doprsne kipe tovariša Stanovnika in kipce v naravni velikosti tovariša Njega™ (na tak način bosta približno enake višine, kar ima poseben simbolni pomen, hehe), da se jih po smrti obeh tovarišev razmesti na vsa križišča, parke, trge in javne površine, da bodo pomagale The IzdajalskimPoražencem™ doumeti kdo so The Zmagovalci™.

PS
V izogib temu, da se bi nam še naprej rojevale umske spake črnuharjev oz. beluharjev, je pod nujno potrebno uvesti, leta 1945 in leta 1992 po nemarnem spregeledano oz po nemarnem nevzakonjeno pravico prvojeba TheZmagovalcev™, nad žensko populacijo ThePoražencef™. Ker je ta golazen zvita in pokvarjena, je treba dopustno mejo defloratorskega prvojeba spustiti daleč pod mejo zakonitega seksa, tam nekje v bližino 11 let ko večina deklic že dobi prvo menstruacijo, da se prepreči eventuelna akcidentna oploditev s strani NeZmagovalca™.

Študije in bogate empirijske izkušnje resnih režimov podobnih nazi-socialističnih držav so pokazale, da bi za bolj učinkovito izvajanje teh nujnih ukrepov kazalo uvesti obvezno nošenje rdečega traku z zlato izvezeno zvjezdočko in srpokladifcem, ki bi jih izdelovali ThePoraženci™ med izvajanjem delovne obveznosti v za ta namen posebej ustanovljenih neprofitnih podjetjih, ki bi jih poimenovali kibuc delovni logorji kacet gulagi, na kratko gulagi za prevzgojo črnobeluharjev oz. beločrnuharjev. CIlj prevzgoje bi bil, da se jim v hipofize y bogamy amigdale takisto vcepi, da so ThePoraženci™ in kdo so TheZmagovalci™, s čimer se bi preprečilo vsako nadaljnje misinterpretiranje junaške zgodovine Kompartije™ in njenih junaških morilskih dejanj. Povsem očitno je namreč, da se iz teh črnobelih oz. beločrnih krogov goyyimovske drhali generirajo vedno nove in nove revizionistične kreature, ki zavračajo sprejeti glorijo Kompartije™ in uradno polpreteklo nam preteklost, kakor jo tolmačita UglednaZgodovinarja™, tovariš Božo Repe in obertovariš Jože Pirjevec.

Tudi o tem bi bilo treba razmisliti, da se knjige oz. edicije, v resnici gre za zmazke, ki misinterpretirajo slavno nam PolpretekloPreteklost™, preprosto sežge.

Link

Ni komentarjev: