nedelja, 12. februar 2012

1576623 - perverzije glede domnevne desno sredinske vlade

[hrvatini]
Prav imata oba. Te zdaj so bile nujne, ker je šlo za 3 tipe, ki so kršili zakone in ustavo in se rogali poštenim ljudem ter jih žalili. Košir je bil celo obsojen kot odg. urednik.
Pribac ima zelo prav in prav čudno bi bilo če ne bi imel prav. Menjave bodo sledile in to je logično.
Si predstavljate da bi v ZDA osrednji časopis razkladal in nakladal o tem- preko ust "stroke"- da bodo poleg 3 menjav , ki jih je takoj opravil novi USA predsednik, sledile še druge....
Saj bi se cel svet smejal !
Tam se zamenja cca 3.000 ljudi...Sami gredo, niti jih ni treba menjav, pospravijo in grejo, spokajo, vrnejo ključe... A tukaj pa bi kar isti ostali, se malo prefarbali, poskrili, potuhnili in evo, spet imamo KGB oblast.
Slovenci, kaj pravite, ste osli ali vas imajo za osle?

Tukaj je tako, da bi eni ostali tam kamor jih je nastavila Kompartija™, odkrito sabotirali nekompartijsko oblast, temu bi rekli "pokončno zagovarjanje svojih [beri kompartijinih] stališč" in s tem skrbeli, da se nič ne spremeni in da zadeve še naprej tečejo tako, kot bi bila kompartija na oblasti.

Še ena preverzija pri nas ordinira. Ta, da gre Kahel v koalicijo k Janši in zahteva, da "ni ideoloških tem" ( Njemu je ideološka tema, na primer, če recimo policija išče morilce med posvečenimi in njemu svetimi komunisti), ter oznani, da sprememb v smeri "zmanjšanja količine socialne države" ne bo. Beri - Kahel kompartiji pohlevno obljublja, da naj nič ne skrbi, saj sprememb in demontaže komunajzerizma iz sistema ne bo! On je gardijan in garant tega! 

Kahel deluje prokompartijsko in proreketarsko ne glede na to kdo je na poziciji, pravoverna kompartija ali nepravoverni podtip skupnoskledarjev, ki so kobajagi "desna vlada", saj da so liberalno-krščansko-demokratsko-demokratsko-naci onalno-republikanske-komunistično-socialistične provinijence. 

Iz te kombinacije bi bojda vsakomur naj bilo iz Lune s prostimi okami vidno in razvidno in jasno, da gre za "desno-sredinsko" vlado. Majke nam sudija, hehe.

Papeška, materterezna, pravičniška, tercijalkasta BašSredina™ je pri tem seveda Kahel, ki je PhavzaphavLevoshedinski™, saj je za NOB, pa Ghega je levo-desno-shednski, saj je tudi on za NOB in je bojda liberalen, saj hoče UseProdat™ in phedlaha "en malo kapice", hehe, ampak nima nič proti, da se prihodujočim iz dela obesi še ene dve-tri davčne stopnje med 41% in 55-60%. Auuuu! Fakat Shedina™ in fakat Liberali™. LiberaliFPičkomaterino™. Zanimivo bo videti kakšna bo predlagana pokojninska reforma.

Obstaja pri nas še ena, morebiti še bolj perverzna kategorija, ki ni vidna, ker ne gre za izvoljene oblastnike, ki so na očeh javnosti, jemeljejo pa harač, kot bi bili sultanpaše. Recimo cekute in njihovi jataki na obrambnem ministrstvu. 

Zamislite si paradoks in absurd in perverzijo, da imate nekompartijsko oblast, kompartiji osovraženega Janšo za premijera, pa orožarje, ki so preko cekut, ki "pokrivajo" drnovške in kučane in rope, " ne pokrivajo" pa Janšo, ma to jih nič ne moti, nadaljevali "biti oblast, ki jemelje politično šticngo". 

Oni delajo naprej, kot da se nič ni spremenilo. Orožarji, med njimi v konkretnem trenutku tudi Patria kot največji projekt tistega časa, ki je pritegnil vso mrčes in klepto-roparsko-reketarsko mrgolazen Slovenije, cekutam in cekutastim klanom še naprej plačuje, čeprav se jim niti ne sanje ne ali cekute sploh lahko na koga uplivajo (izven krogov kjer so uplivale tudi prej). In ali je tokrat na koga sploh nujno uplivati.

No, zamislite si, da cekute in njihovi klani in v ozadju ležeči kompartijini črni fondi funkcionirajo še naprej in jih za to, da je na oblasti Janša boli kurac. Celo več, pridejo na idejo, da Janševe malo poskusijo krekati oz. involvirati v lopovluk. Ako ide! Če pa "ne ide" pa s "stroko", ki je vedno bila tam in njim na uslugo, odradijo posel in jih boli kurac za Janšo. Ne glede na to ali Janševi zagožni pristanejo ali ne, se cekute in črni fondi kompartije obesijo na Patrio oz. na one druge, če bi "stroka" morala podeliti posel njim. In vzamejo svojo politično šticngo, tudi takrat, ko niso na oblastni poziciji. In pridkano kontribuirajo v kompartijne črne fonde. Kajti to se mora. Sicer ni igre, morebiti pa tudi "ode glava"! Zamislite si da je Zagožen sodeloval, ma kompartija od cekut dobi svojo kontribucijo v črni fond ne glede na to. Skratka, oboji družno polnijo črne fonde, umažjo pa povrhu še Janšo. Perverzno, a ne?

NimašPojmaČesaVseSoOniSposobni™, je o tej mafiji Pahor potarnal Janši.

No, vidite, to je vrhunska in 22@45™ let ulaufavana in ulaufana mafija. Ki reket jemlje vedno in hoče benefite iz naslova politične šticnge vedno, ne glede na to kdo je in ćarđ.

Zdaj si vse to zamislimo na lokalni ravni, po občinah. Mafija, ki je 22@45™ nenehno jemala politično šticngo, jo jemlje tudi zdaj in jo bo tudi ves čas mandata Janševe vlade. Ker se oni, ki plačujejo ne upajo upreti. Raje bodo plačevali obojim, če se tudi te spomnijo biti enaka mafija in na enak način polniti črne fonde.

Link

Ni komentarjev: