torek, 28. februar 2012

1597433 - kje bi Darijan Košir utegnil nadaljevati svojo kompartijsko kariero

Petra,
Kaj se bi komsomolec Darijan jebal iz sez totim mediokritetskim trobilom Dnevnikom? Kaj pa če bi ti v imenu foruma Financ pri ustrezni inštanci, da ne rečem avtoriteti, raje predlagala, da se komsomolcu Darijanu na ljubo, znova oživi časopis Komunist (Upss, najprej moram fprašati, a so ga sploh ukinili). 

Tisti časopis bi bil ko ata na mamo za tovariša Darijana. Njegova desna roka pa tovariš Karba, ki bi pa pisal kolumno pod imenom "Karbarizem tedna". Leva roka (Leva je pri kumunajzarih bolj pomembna, seveda, hehe) bi bil pa tovariš DrMarkeš™. On bi pa imel kolumno z imenom "Irelevanca desnosti".

Glavni sponzor časopisa bi bili Falanga21™ in YesMajkeMiSudija™ organizacija mlatcef-komsomolcef. Tista Stanovnikova organzacja "za oboževanje borcef" al kak se ji po ta novem reče, bi lahko bila ideološka muza časopisa.

Številne prihvatizirane organzacje združenega dela v rokah rdečih tajkunof bi pa tam oglaševale do onemoglosti, tak da bi keša bilo kot listja in travice. In ader wordz, Čepinova mamka bi lahko snemala tote spote za na Jutuub fsak teden enga.

To bi Levici™ oz LevoNaSredincem™ tak silno pomagalo, da se novinarjem Slovenistana nea bi blo treba več sekirat in ulkuse fasivat od skrbi "KajNajStoriLevica™". Junouvotajmiin?

PS
Sicer pa Petra - Jak se maaaš? Si dobre, nebo si vibornje ali morebiti celo skvjele?

PPS
Ka te meniš, mislem tak, kot ženska, je med snemanjem onega slavnega spota med Čepinko in Koširjem preskočila iskra živalske privlačnosti al nej?

Link

Ni komentarjev: