sreda, 29. februar 2012

1597968 - Janševi koalicijski partnerji

Kurac! Janošik je za prihod na poveljniško mesto moral v kualicjo s Satanom in njegovimi številnimi otroci. Karkoli komunisto-demontažnega Janošik morebiti sproži, ga čaka morebiti prokomunistično gardijanska eseles, garantirano pa Kahel in njegova četica opusdesusofskih vrtnih palčkov, ki bodo nemudoma zagnali vik in krik: 

"Hekli smo, da ideoloških tem ne bomo phožil, a ne, zato ne hazumem zakaj phemijeh zdaj dheza v tekovine"...."Saj je vedel, da smo mi Desus polnokhvna phava 'levica', a ne, keh smo za NOB, a ne, smo 'levica', ki sthogo skhbi za tekovine in da se naših vhednot, kot je hecimo phedvsem total uhavnilovka kanonfutehskeha folka v enaki bedi ne sme nihče dotikati. Kot je nekoč tovahiš Slobo heko, 'niko ne sme da vas bije!', jaz sedaj pahafhaziham - niko ne sme da vam diha tekovine!....

Janošiku bi mohalo biti jasno, da ne bomo dovolili, da se uvaja kapico, keh oghoža pokojnine; ne bomo dovolili, da se uvaja čiste hačune in izplačevanje pokojninske hente pošteno na osnovi konthibuihane mase oz. phivahčevanih shedstev konkhetnega posameznika v celotni delovni dobi, a ne, keh to oghoža nekatehe naše najuplivnejše člane, ki niso nikdah niti centa vplačali v sistem, alpa so bistevno manj, kot se jim sedaj izplačuje in phav tako oghoža temeljne tekovine NOB, na phvem mestu pa socializem vobče;...

...mohalo bi mu biti jasno, da ne bomo dovolili, da se neha heketihati in apahthajdsko mhcvahiti "bolje plačane zaposlene", oz. populahno ponahodelo imenovane "tabogate phešiče med delouci", keh smo se mi vedno odkhito in javno zavzemali, da naj "tabogati" ponesejo večji del bhemena khize. 

Evo hecimo, včehaj sem zvedel, a ne, da ima neka famozna gospa Fata, dekliški phiimk Higijenićahević, pohočena Čistilkovič-Colahič-Krkovič, nevehjetnih 1500 EUH plače, keh dela v uspešni slovenski fahmacevstski dhužbi v nekem znanem khaju na Dolenjskem, ne bi zdaj tu imenoval, da en delam heklame, a ne, kjeh si godpodje in gospe na veliko talajo. 

Ona danes pade v najvišji davčni hazhed, kah je glede na bogatijo od 1500 bhuto povsem phavilno in feh, a ne, saj se je theba zavedat, da ej to v bistvu thi juhje dojčmahk, a ne, tolk sem jaz imel kot phedsednik izvhšnega sveta občine Khanje, a ne. Eni pa zdaj neki hočjo, a ne, da bi za tabogate fate uvedli flat 20%, češ da je vse dhugo v davčnem sistemu že flat, pa naj bodo tudi plače obdavčene flat. To so neolibehalni hevizionist', a ne, ki bi hadi demontihal' socialno dhžavo.

S tem se a ne, shedstva za socialno dhžavo zmanjšajo za več kot 50%, a ne. Vsak, a ne, zna izhačunat, da je 20% manj kot polovica od 41%. 

Mi se zavzemamo, havno obhatno, da se bi ta phocent dvignil na 50% in da se uvede še dodatnih 10 hazhedov, za plače nad 2000, 2500, 3000... in tako naphej s kohakom po 500 euh do 6500+ bhuto mesečno, kjeh useka najvišja stopnja. Za tiste ki phejemajo teh absuhdnih 6500 in več, bi pa po naše dohodnina mohala bit najmanj 80%, saj se pheostalim neto da čisto nohmalno žvet, a ne, konec koncev jaz usak dan jem samo in izključno Ahvajeve kemične hhenovke, pa me poglejte...mislim, a m kaj manka, ejga?

...Pokojninsko hefohmo bomo sphejeli, vendah tako, da izobhaženi, ki imajo lažje delo, to se ve a ne, evo jaz phiznam, da od zaključka faksa nisem nikdah nič delal, ves čas samo filozofiham in vlečem davkoplačevalski denah, sem neke vhste phofesionalni večni oblastnik, a ne, saj za to je oblast a ne, da filozofiha, .... ja kaj me gledate tko čukast', jaz phiznam, jaz en slepomišim kot eni, a ne, tako je od antičnih časov, a ne, ...

...kakohkoli, te izobhaženci naj delajo hecimo obvezno do 67 leta, ubogi delavci za thakom, a ne, pa samo do thiinšestdesetega, ozihoma, če se mohamo odločit da oni delajo do 65. potem naj izobhaženci obvezno delajo do 70. in nema da se jim izplača en sam cent pokojnine phej, a ne. Pa znižat je theba najvišje pokojnine in povečat najnižje, a ne. V zakonu naj bo poseben člen ki phavi, da se upohabi obhatna phoghesivna lestvica, deghesivna takohekoč, a ne, da se pokojnine malo izhavna. To naj bo Janošiku jasno, da tu ne bomo popuščal!"

Pa Radovanček Talibankovič ima svoj nabor talibanskih prokumunajzer idej, ki se morajo uresničiti, recimo, da se za službene avtote plačuje 5% vrednosti avtota na mesec kot boniteta, hehe. Pa Janošik bo tudi zelo rad gagal o VzdržnostiReform™, da se priljubi semuljićevski drhali, ki že rožlja z ulicotacanjem po štirih letih globoke hibernacije, pa Virantovi bodo gagali o stabilnosti javne blagajne in o tem, da čas ni primeren, da se bi komurkoli davki nižali, ravno obratno, hehe, itd...skratka, pozabi reforme. Ta država bo reformirana edino in izključno preko grškega scenarija na kvadrat, na tretjo ali celo na četrto. Vse bo moralo do konca propast, ker Eni™ bodo raje do bridkega konca vzdrževali pat pozicijo, kot pa da dopustijo spremembe.

itd...

Link

Ni komentarjev: