torek, 14. februar 2012

1579551 - ideološka ozadja nasprotnikov Acte in simpatizerjev Anonymousa

T.i. "uporniki proti ACTA" v javnosti komunicirajo svoj "upor" povsem neselektivno. In ker noter v tej masi neselektiranih problemov proti katerim protestirajo najbolj poudarjeno omenjajo, ali pa vsaj tudi omenjajo nečastno lopovsko aspiracijo po intelektualni lastnini in rezultatom dela drugih, so zame definitivno lopovska komunistična sodrga, najbrž so pa še kaj drugega.

Res je da o ACTA vsi govorijo kot o zelo široko (preširoko celo) zastavljeni uredbi proti kraji intelektualne lastnine, ma vseeno je iz reakcij poblaznelih neosocialistov in poklicne levičarske golazni komunistične Đamahirije Slovenistan razvidno, da tu gre za obične lopovske vzgibe komunistične provinijence po sistemu "UseJeNašeSkupno™ press".

Preden rezimiram bi želel posebno pozornost posvetiti teroristični zločinski skupini Anonymus, predvsem pa res skrajnim militantnim odzivom slovenskih medijev in efdeve-žurnalistične komunistične falange. Danes na nacionalnem radiju v lasti in pod uredniško ingerenco javnega servisa Republike Slovenija odkrito agitirajo in celo odkrito agresivno ščuvajo to teroristično skupino, da naj sabotira, obstruira in uničuje, celo vdira v račune na bankah in od tam denar prenakazuje po lastni volji in presoji.

Ko v neki deželi eskalira takšna količina blaznosti, ki ima razsežnosti javne histerije enake oni ob revolucionarnih prevratih na Kubi in podobnih vukojebinah, ni nobenega dvoma za kako militantno komunistično-boljševiško deželo tu gre. Po mojem je to jasen zunanji pokazatelj, da bo v Sloveniji kmalu eskaliralo tisoče diverzantskih aktivnosti rdečesrajčnikov. 

Recimo že, če bo sedanja vlada hotela demontirati katero izmed komunističnih lopovskih prvin iz sistema. Ali pa, če bo insistirala na izvedbi varčevalnih ukrepov. 

Slednje bo v Sloveniji sprožilo ulične orgije, ki bodo veliko bolj nasilne, krvave in rušilne od grških.

Meni je šele ta javna histerija in na trenutke violentna že podpora teroristični organizaciji Anonymus, dala dokončni odgovor na dilemo, ali se poboji, ki so se tu zgodili neposredno po koncu ww2 lahko spet ponovijo. Odgovor je jasen - še kako se fakin lahko ponovijo in se tudi bodo, če se ne bo ukrepalo, ko se sedanja histerija iz faze številnih in institucionaliziranih že ekspropriacijskih atakov na premoženje tretjih ljudi, ki je komunajzarom "biznis ez južual", premakne v fazo vandalizma in iz faze vadnalizma naglo zdrkne v boljševiško uličarsko linčarsko obračunavanje z onimi, ki jih primitivna drhal percipira za sebi sovražni razred TabogatihPrešičefMedDelouci™, ki so njim krivi njihove bede in nemoči. Ščuvali in uličarili skupaj žnjimi bodo pa komunistični manipulatoriji, ki so jim umsko kontaminacijo, opranoumskost, bedo in nemoč zares povzročili.

Rezime: Slovenija bo z veliko bolj neznosno lahkostjo zdrknila v grško-arabski kaos, pri čemer bo, po vrhu vsega in za razliko od drugih držav, vse skupaj potekalo na zdravi pameti sramotni butalski platformi JebeLudZbunjenog™, saj bo drhal vpila, da je za liberalnost vs. regulacija interneta, za podpornike svojih uličnih orgij pa imela najhujše komuniste-fašiste, ki liberalnost smatrajo za psovko. kakr to smatra tudi ta drhal, saj hkrati ko se kobajagi zavzemajo za liberalnost udrihajo po neo-liberalnosti in osebni svobodi.

Ta JebeLudZbunjenog™ se v Sloveniji v bistvu že dogaja in to že zelo dolgo. Po eni strani taista golazen gre organizirati teroristično reketarsko rentarsko organizacijo SAZAS, ki v imenu militantne interpretacije njihovih rentarskih pravic kasira trošarine že na prazne nosilce informacij, po drugi pa protestira proti ACTA in javno agitira za teroristično organizacijo Anonymus. Razumi kdor more!

Seveda se ta poblaznela neosocialistična militantna drhal ne zaveda kam vse to vodi. Desetletja smo potrebovali, da smo USA in zahodne države prepričali, da smo civilizirana država, dežela in nacija vredna zaupanja, češ da naša nacija ni prevladujoče oz. masovno kolektivistično kontrabandistična, hajduška in teroristična, dobili smo totalno liberalizacijo viznega režima z USA in številnimi državami, ki se zgledujejo po USA, dobili smo članstvo v klubih razvitih držav, ker so nas pač vzeli za civilizirano družbo, zdaj pa to. 

Dobili smo liberalizacijo pretoka video in audio vsebin brez zamika k nam. To sedaj nas bo postopoma vrnilo nazaj med ljudožerske in talibanske nacije nevredne zaupanja. Potem bomo pa stokali, ker bo spet nujen vizum za USA, AUS, CAN in celo UK, pa filme bomo gledali kot včasih z dveletnim zamikom, ko zadeve preidejo v zadnjo minorno fazo milkinga, ker smo pač drhal, ki insistira na đabest posedovanju in zlorabi intelektualne lastnine drugih.

Link

Ni komentarjev: