sobota, 1. september 2012

1802472 - kdo so največji utajevalci davkov

[Vestalka]
Sem slišala, da so pri nas najboljši in največji borci proti komunizmu poteni utajevalci davkov

Narobe si slišala. Ravno kontra. Naši največji utajevalci davkov so bolj ali manj, z redkimi izjemami - komunisti. Obenem jih pa večina uživa milost države, saj je naša država namesto rdeče tajkunske zalege za najbogatejše določila BPmD™ (BogatePrešiščeMedDelouci™). 

Sodeč po davčnem sistemu in nominalnih stopnjah ,(ki so delavcem enake efektivnim, rdečim baronom pa seveda ne!), so v tej državi za revne določeni ravno komunistični rdeči baroni in tajkuni, ter ostali pripadniki njihove nomenklaturne lopovske bratovščine, ki je ves čas od leta 1991 na predhodnih 45 padlage maziljena z de facto monopolno-kartelno ekskluzivo na večji del poslov financiranih iz državne blagajne. 

Davki, ki jih plačajo te ljudje so običajno davki na prihodke, ki niso iz dela, ali pa so 99% ne iz dela, skratka, davki teh ljudi se merijo v enomestnih številkah procentov, promilov celo, ali pa jih celo nič ne plačujejo.

Našo državo so komunistične beštije leta 1945 ugrabile in jo zaprle v fritzlovsko klet velikega komunističnega gulaga na prostem pa jo tam NaRedaljko™ posiljujejo vsi nazi-socialistični fritzli te dežele že 22@45™.

Skratka, kot posledica rednega fritzlovskega posiljevanja je ta država tem spakam rodila ogromno spačenih otrok, ki so pač logično narejeni po podobi teh fritzlovskih komunističnih očetov. 

Med temi spački je smiselno izpostaviti predvsem tiste otroke teh neštetih nenaravnih koitusov, ki nacijo najbolj jebajo v glavo, torej zakone o davkih in prispevkih.

Naša država, ki je kot rečeno v ujetništvu pri komunajzer nazi-socialističnih fritzlih, je, logično, izrodila takšne zakone, da so davki+prispevki (ki so neokapičeni pa so eto de facto reketi!) za prihodke iz dela, izključno na prihodke iz dela!, že pri minimalni plači nekrajkrat višji od davkov, ki jih dejansko plačujejo rdeči tajkuni in podobna kvazi-bizines lopovska golazen.

Link

Ni komentarjev: