sobota, 29. september 2012

1831018 - kako bi komunajzarji skupaj z Zokijem potunkali še Janšo

[denac]
>Imaš tri knjige dokazov o tem, da je imel roko v marmeladi pri trgovini z orožjem v začetku devetdesetih let, pa se ne zgodi nič," je dejal in sklenil, da je "tak predsednik vlade za državo velik moralni hendikep".

Nič se ne zgodi zato, ker je dal tvoj šef Kučan žegen za trgovino z orožjem. Skupaj s pokojnim Drnovškom.
Je v "treh knjigah" naveden kakšen dokaz o njuni vlogi?

Hehe. Včasih se mi te komunajzli prav smilijo. Tolk so se navadili na kompartijsko-zarotniško-zločinske fašistične mehanizme kadija-tuži-kadija-sudi, ko so tam nad fojbami brez dokazil lahko streljali že z bodečo žico zvezane oz. za njihovo Junaštvo™ preparirane, v nezaščiteno zatilje, ter na mehanizme iz dachauskih procesov, da v normalnem pravnem sistemu, kjer se dela z asumpcijo nedolžnosti, dokazi, tožilstvi, sodnijo itd, sploh niso sposobni funkcionirati.

Njih Janša moti (A to je kakšna novica, moti jih zdaj že tudi pahor, kaj šele janpa, hehe) in oni bi hoteli, da se kar sam zveže z bodečo žico in sam ustreli v zatilje in sam vrže v fojbo, skratka, da izgine doli v temo fojbe in to že na osnovi malo karbarizma tovarišev Karbe in Kosa in gnojničenja nekih podobnih zlobnih umsko motenih harlekinov. In da cela Slovenija ploska temu njihovmu junaškemu zahtevku, gagajoč "...če Janšo tovariši iz Kompartije oz. njeni pisuni sovražijo, mora že biti neki žnjim narobe...eeee....v pržun žnjim". Yeahh, right!

In ko Organi™ eno leto in pol preučujejo Don Zzocci Saraorcesseja in njegove tangefrange makinacije od tu do Limasola, ki jih ta sam niti ne zanika, pa potem izvedejo akcijo s hišnimi preiskavami, privedbami in to pa to, vlečejo oni na dan svoje kalimerovske jokave zgodbe o rekla-kazala natolcevanjih iz nekšnih komunajzlastih pamfletov, ki so jih spisale prav takšne umske sirote, kot so oni sami, ki naj bi kobajagi relativizirale lopovluk Dona Saraorcesseja. Kot, da je nam državljanom kaj bolje, če se ob lopovu Saraorcesseju še koga iz komunistični nasprotne opcije spozna za lopova. S tem bi kobajagi don Zzocci Saraorcesse bil postal kar angelček.

Kobajagi nea štekajo, da je tudi za Janšo treba enako delo Organof™ in enak postopek, da se pride na točko kjer smo z Don Zzoccijem. Ob tem pa vemo, da je neka rdeča tožilka, že poskusila z "na neznan način, na neznanem kraju, od neznanih oseb....". Keri bedniki!

Pa mamlazi eni, tamle ga imate blesavega Janšo že 22 let, ki se budala jeba z vami v tej dolini solza, a lahko bi užival brez vas in vaših satanskih umov, poberite vse te vaše "knjige", vse te "mojstre pisane besede", ki so kobajagi domnevno nepristranske moralne vertikale, ki so vertikalne fpičkomaterino in se odpravite k Organom™, pa bodo, glede na vašo prepričanost, hehe, najbrž naredili tudi pr Janši hišno preiskavo, pa odnesli ako imajo kaj odnesti, pa mu smestite magari privat ovadbo, ki pije in drži vodo in se ne začne z "na neznanem kraju, ob neznanem času...", pa ga falota na sodišču primerno dezauvirajte in ga naj Organi™ kar fpržunijo mamico mu lopovsko. In če se izkaže, na sodišču seveda, da sta Don Saraorcesse in Don Glanzkopf oba veliki barabi, pravnomočno obsojeni, ne bo nihče v državi (razen par babnc iz Merkatora, Nje™) potočilo solzo za tema barabama, kanede.

Če pa pri tem izpade, da so tudi Don Murglbaba in njegovih par taužent razbojnikov za zapreti zaradi totega orožja, alpa prihvatizacijskih lopovlukov, toliko bolje. Sam, tak na prst in na osnovi dejanskega stanja v državi, po metodi folow the money in follow the fakin marifetluke, ocenjujem, da so vsi politično aktivni komunajzli, ki so ordinirali recentnih 22@45™ za zapreti, po vsem sodeč pa dobršen del partitokratske kamarilje iz nekomunajzl strank prav tako.

Če bi jaz imel kaj zvez pri tovarišici DobriVili™, bi jo prosil, da vso to kleptokamariljo pomaga pravnomočno in korektno potom sodišč fpržuniti, pa naj izginejo s scene. In če je to edini način da se skidajo, naj se zgodi prav to. Do takrat pa spoštujem asumpcijo nedolžnosti. Tudi za Don Zzoccija, za katerega sicer ne rabim hudo kalkulirati in delati asumpcije, on svoje marifetluke kar prizna, le da ta moralnohorizontalnež misli da je tako, kot on dela, kar v redu in sprejemljivo.

P: Da se razumemo, nič ne dajam roke v ogenj za Janšo, niti glede orožja, niti glede Patrije, niti glede drugih eventuelnih marifetlukov, tudi njegov toleranten odnos do komunajzlarjenja v sistemu mi ni nič všeč, ma po logiki zadev, bo na koncu izpadlo, da ravno njemu ne morejo dokazati ničesar. Jebiga, žal mi je, to zame pomeni, da je ded pred zakonom čist. Pa če se vseh 550 taužent prokomunajzlov frit vgrizne. Pač sovražijo ga patološko močno. Ja, fajn, pimpeki, fajn, in sou fakin wot, konec koncef, koga normalnega pa vi komunajzli ne sovražite?

Link

Ni komentarjev: