ponedeljek, 3. september 2012

1803381 - ko bi celo restavracija titoizma pomenila liberalizacijo

[krenmudel1]
Šamanđijo moja!!!!!!!! Ti si uvek bio problem mene i drugara! Takvi ste uvek bombardovali i hteli uništiti našu lepu Jugoslaviju za koju smo mi prolili more krvi u ratu protiv fašistićkih imperialistićkih neoliberalnih snaga Nemaćke i posle 1945 Amerike! Uvek sam te imao na oćima, da si agent CIE! Još danas kad si već uništio našu lepu Jugoslaviju još uvek ne daš mira meni i drugarima! Kako te nije sram, izdajico fašistićka imperialistićka! Budi tako dobar i dozvoli Jugoslavenskom narodu, da vrati nazad Jugoslaviju i da žive "lepo i pošteno" ko nekad!
Pozdrav iz kuće cveća
Tvoj neprijatelj Josip Broz dobar skroz Tito

E, pa, Joža, jarane, ajde evo dozvoljavam ja Tebi™ i tom tvom Narodu™. Izvolte, drugovi, vratite nazad tu vašu Jugoslaviju. 

Znaš, druže Joža, kod nas Slovenaca, ne da se s tom vašom akcijom ništa neće promijeniti, kod nas bi u slučaju, da Vi™ povratite komunističku Jugoslaviju, čak došlo do neke vrste liberalizacije y možda bi se Slovence ponovo uspjelo mobilizirati za borbu za oslobođenje, pa se ja, neoliberalna svinja, jelte, kako, da kažem, već sada veselim te iznenadne liberalizacije, jebo je otac y praotac neoliberalnu y anarhističnu y reakcionarno buržoaznu, majke joj ga spalim liberalnu.

Dragi moj Druže Joža, ne znam koliko su ti tvoji kartaški drugovi Hitler, Kardelj, Lenjin, Berija, Staljin i ostali pričali po povratku sa izlaska u grad, kad ih je kapo Sotona pustio dole malo na Zemlju onomad, glede stanja tu kod nas u Socialističkoj komunističkoj đamahiriji Slovenistan, kojeg u turističkim brošurama neki od milja zovu Komunajzeristan, jelte, pa evo, dozvoli mi, stari druže, da ti malo raportiram i podastrem izvještaj kao u dobra stara vremena, kad je tebi raportiralo i staro i mlado y bogamy y šyre.

Tisućudevetstodevedestprve je tvoj učenik Kučan napravio gaf stoljeća i zaluđenu slovensku raju nategao direktno u meki mozak gurajući im ga do balčaka u predjel desne, a naročito lijeve amigdale, koja je kako znaš u nas Kranjaca patološki povećana još iz vremena Karantanije, kad su nas u mozak jebale naše matriarhatske podalpske Amazonke, pa nastadosmo podalpski Horbati, ki stolu rečemo miza, stolicam pa stoli, pa ispade, da je miza, koja je ženskog spola važnija od stolova, kojim uvališe muški spol odnosno submisivno nižu hierarhiju, a poslije njih još mnogi nas jebavaste u živi mozak, uključujući i vas Jugokomuniste, kao i austrougarske gazde prije vas, kojima smo mi Kranjci bili konjušari, kako si ono ti običavao naglasiti na kongresima Kompartije, kad si mudro ilustrirao kako treba Slovence navlačiti da vam damo potporu za vaše opasne komunističke namjere.

Ta naša nesretna patološki povećana amigdala, kao što znaš, druže Joža, uzrokuje kod djece, da im se malo slabije razviju retoričke sposobnosti y bogamy, što je za Vas komuniste još važnije, takva raja slabo ima smisla za detektisanje čiji im je dildo u guzici. Kronično y bogamy kolokvijalno si ta naša raja domišlja, da im je u guzici dildo od nekih fantomskih američkih neoliberalaca, a fakat im u guzici Kučanov dildo sa ugraviranim srpokladifcom na balčaku.

Elem, onomad je taj tvoj posinak i kumče Milan od milja pod Alpama zvani Kučko, gurnuo svoj dildo u prostor između dviju amigdala, a u dubinu sve do mekog tkiva hipofize naivnih kranjskih ovaca. Na balčaku od dilda (ja, Joža moj, ugurao ga je majstor Kučko sve do balčaka), je pisalo: "Sestop™ Kompartija® A.C.M.E. Inc". A od heraldike, kako rekoh, samo srpić i čekić.

Svi ostali narodi u komunističkoj Evropi bijahu prokleti i bijesni antikomunisti i potjeraše Vas komuniste u tri pičke materine, onog tvog starog druga Čaušeskua njegovi čak ubiše ko psa. Samo mi Kranjci smo, kao što već znaš dragi moj druže Joža, bukvalno shvatili natpis na balčaku Kučanovog dilda i se jako napallli (Sa tri L napaLLLi!), da eto kobajagi Komaprtija "sestopa", pa kao eto, nije Kučan više komunista i te stvari, dragi Joža, kako ono ti veliš "žvaka za slovenskog seljaka". Doduše Kučan nije raji pri tome rekao niti to, da jeod tada pa nadalje išta manje komunista, rekao je samo, da nije više komunista, a kud ćeš više od onoga koliko je već Kučan bio komunista, daklem lopov, Joža moja, al narod sa takvom bolehnom amigdalom i ranjenom hipofizom to nikako nije uspio skužiti.

Dragi druže Joža, ja bih povratak tvog lopovskog režima doživio kao prvi stupanj liberalizacije komunističke đamahirije Slovenistan y kao novi povod za rat između nas neokakopakliberalaca i vas komunajzerjugosa, pa bi onda na toj doduše puno liberalnijoj od Kučanove platforme, Mi™ - neoliberalne y bogamy možeš nas ti Joža zvati y paleoliberalne svinje, pokušali ponovo osloboditi Sloveniju ispod vaše komunističke jugokakopakunitarističke čizme. 

Slovenac ti se, kako već ti dobro znaš, Joža moj, napali samo ako mu veliš, da je dušman sa Juga i da hoće opet da nam radi Jugu i da nam uzme našu Suvereniju. Zato bi ti, druže moj stari Joža, meni i mom blesavom narodu napravio veliku uslugu, da nas opet mobilišeš sa tom tvojom provokacijom o povratu Juge. 

Kučan je lukav, što jes jes, al on bi sigurno od silnog veselja tebi i meni nasjeo i izašao na čistinu vičući, da on tebe i drugove komunističke oslobodioce čeka već 22 godine, da njemu i Zokiju i Školjču i Mojci Pašek Šetinc y društvu u uglu vratite Jugu. Tu bi moj napaćeni narod, dragi moj Joža, nekako možda ipak uvidio vezu na vektoru narodova amigdala - kučanov dildo - Kučan - Ti - Juga, pa bi mu valjda makar jednom u povijesti jebao mater lopovsku.

Razmišljam Joža, glede na fakat, da si ti neoliberalac u usporedbi sa ovim Tuerkašenkom i Lukašenkom, da o Kučki i ne govorim, ti bi mogao u tranzicijskom periodu, u ulogi ManjegZla™, obaviti i jedan mandat precednika. Sve bi mi to lako podnijeli Joža, jer evo vidiš podnosimo i ultrakomuniste, a kako onda ne bi i tebe. Mi bi narodu rekli, pa Joža je ionako mrtav, pa šta vam može ako ga pustite, da vam bude precenik jedan mandat. Narod bi to shvatio i odobrio Joža, znam ja naš narod.

Dragi Joža, daj molim te, kad si mi već ovako pisao, javi mi kako ti doživljavaš napore tvog vojnika Jankovića i ovog Turkašenka i Lukšičašenka? Oni, Joža moj, doduše hoće neku ulicu da imenuju po tebi, al Joža druže stari, oni se meni čine tako stalibanizirano ekstremistični, da ja cijenim, da su oni čak i po tvojim kriterijima fakat jebeni ultraški staljinisti. Joža, molim te, da mi javiš, da li ja to pravilno ocjenjujem, puno bi mi značilo, da se očituješ o tome, jelte, jer ti znaš kako si tada sjebo Rankovića, a Ranković-Janković, sve ti je to Joža moj isti kurac, seljačina tu seljačina tamo, a pamet im obojici staljinističko-komunističko-fašistička, jelte Joža, bogati, pa znaš ti to bolje od mene.

Joža, majstore, nemoj, da se ljutiš, al kad budemo ponovo oslobađali Sloveniju ispod komunističke čizme, predložit ću te za glavnog optuženog odmah iza Kučana. Jebiga, Joža, ja tebe ne bi niti spomenuo pred tim časnim sudom, kojeg ja znam, da ti ionako ne priznaješ, jerbo ti tradicionalno priznaješ samo sud Partije™, al ovaj Kučan se mlogo brate ugledao nate i moramo ti suditi, nema veze što si ti sad mrtav ladan y što si već dugo pod jurisdikcijom druga Sotone.

Ajd Joža, pozdravi društvo s preferansa, reci tvom drugu Hitleru, da mu je ono što si je zamišljao i želio uspjelo i da sad u Evropi imamo konačno taj njegov četvrti Rajh, pardon EU i da je Agelca puno pametnije do njega, da ona to sve na fino, pa smo svi narodi y bogamy y narodnsti Evrope za taj zajednički rajh odnosno CCCPEY, a naročito tvoji drugovi komunisti, koji tako kao i ti najviše vole, da se okolo voze u nemačkim merđotima, a guzicu najviše vole da stave u svilene gaće Dolće-mu-ga-banja Mejd in Ćajna, Gući imaju za po kući, a Armani im je najdraži za po vani. Svi su ti oni Joža pljunuti ti, jedino što nije jasno, je to, tko je njih Joža moj pljunuo.

Link

Ni komentarjev: