nedelja, 30. september 2012

1831724 - koga vse bi Tű®ćin še moral vabiti na svoje brezplodne seanse o prihodnosti EU

[martin krpan]
Tovariš Tuerk je na posvetovanje gotovo povabil tudi svetovalko , gospo Elko Strojan...

In petjalna. Ki je prav tako, kot Elka in Tüë®k, zelo pomemben pri trasiranju finančne bodočnosti EU, mislem, najmanj toliko kot Tüë®k. Namreč, ko petjaln zutraj zakikirika se zdani, brez njega in Tüë®ka [In Elke in Miše Molk in Kučana...], se najbrž sploh zdanilo ne bi.

No, ja, pa tovariš Pirjevec je za bodočnost Eu zelo pomemben, saj bo ravno on dal komando kdaj sme iz polpreteklosti nastati preteklost, oz. bo dal komando kdaj sme po tovarišiji suspendiran čas spet pričeti teči, kakorhitro se komunisti Slovenistana dogovorijo kako bodo poslej vsi enako lagali, da je bilo. Kdo od "pomembnih" in "ključnih" Europejcef-ekspertof bo še tam na tem posvetovanju o finančni bodočnosti EU in Evrope? Svetlana Makarovič? Auuuu!

PS
Komunisteraj Slovenistana na finančno bodočnost Evrope gleda kot na komunistično orgijo prerazdeljevanja tistega, kar so ustvarili drugi, recimo Nemci, potrošili na lopovske načine pa oni, recimo Baza Dante, pardon Don Zzocci Saraorcesse. Tovariši, pa niste vi Babo iz Kladuše, Eu pa Juga, evo Eu že najavlja, da bo malo preverila toto vašo Ješco, nje™. Auuuu, to bo še veselica!

Link

Ni komentarjev: