ponedeljek, 17. september 2012

1818366 - kaj bi ameriški veleposlanik moral prepoznati kot glavni problem Slovenije

Mussomeli JE diplomat. Najprej reče, da je VSE™ kar Slovenija potrebuje odgovorni politiki, potem se pa iz podrobnosti vidi, da potrebuje Slovenija še marsikaj. Recimo to, pravijo gnada Mussomeli, da se odloči ali bo še naprej vozila socializem in žnjim v kufru tudi lopovsko-reketarski komunisteraj, al bo končno odvrgla to zlo na smetišče zgodovine. 

No, ko upoštevamo to in še druge Mussomelijeve pripombe, potem se z Mussomelijem lahko strinjam. 

PS
A opozoriti je treba na podrobnost, da Mussomeli dobro vidi, da EniSlovenci™ ne znajo ceniti kaj dejansko so Ameri naredili za Evropo med WW2, ker so jim komunistične beštije oprale ume, pa jih prepričale, da se je zdanilo ker je petjaln kikirikal, ne zna pa on nič povedati o tem zakaj EniSlovenci™ tega ne zmorejo oz kaj je dejanski problem Slovenije.

Če tega ni niti prepoznal, potem gorje ZDA s takimi diplomati.

Namreč, glavni problem Slovenije je vsebovan v tem kolokvijalno uporabljanem stavku: "Italijanska država ima MAFIO, sllovenska komunistična lopovska sodrga, torej MAFIA pa ima državo". Ki jo je ugrabila leta 1945 in jo od takrat ima zaprto v svoj komunajzer gulag. 

E ravno to, vaša Ekselenca Mussomeli, je glavni problem Slovenije. Vse ostalo je zgolj izvedeno iz tega centralnega problema. Vse, vred z nezmožnostjo oz. nepripravljenost relevantne Slovenije, da odvrže komunistično rento-reketarsko mafijsko zlo in spelje zares prave reforme, ki bodo komunistično zlo za vedno odvrgle na smetišče zgodovine.

Link

Ni komentarjev: