nedelja, 30. september 2012

1831820 - purinoli o komunajzerski terapiji za državo

[mataj18]
Purinoli, tule sem nekaj našel, za kakšne dodatne raziskave pa nisem kompetenten. Upam, da v nedeljo ne delaš v laboratoriju, ampak počivaš in si nabiraš moči za naslednji dan. Ne vem, kje se zdaj nahajaš, ti pa lahko sporočim, da je na skrajnem SV Slovenije lepo jasno vreme.
stricmarc.blog.siol....aj-z-njimi

Eh, v blogu je neka za silo diagnoza in zgrešena kurativa. Tule je potreben scenarij, kot v srbskem reku : "na ljutu ranu ljuti lek". To bi šlo takole: takoj se opere vsake krivde župana Lublane in vodjo opozicije. Na izrednih volitvah se namesto za 1 h, kot na zadnjih, izvede 45 letno prekinitev štetja glasov. Pristopi se v novonastajajočo Kominterno pod vodstvom pokojnih Kim Il Gnoja, Gnusa in Najnovejšega iz Dinastije Pravičnih.

Pravtako se opere vsake krivde tov. Craintza za nedelovanje v BS. Ta opusti € in prevzame košarico valut S.Koreje, Venezuele in podobnih svetilnikov Svobode in tehn. napredka. Meje se odpre za 45 minut, da se sovražni elementi spokajo v gnili kapitalizem, potem pa hermetično zapre. Žandarmeriji prestolnice se zamenja uniforme s trenerkami, opremi s kalašniki in bojno municijo in se jih poda na meje, kjer morajo streljati od kozlov pa do pijancev ali domačinov, ki se znajdejo v 100 kilometrskem obmejnem pasu.

Če ta terapija ne bi delovala, je treba narediti en velik pralni stroj (pribl. 150 x 150 km) in v njem oprati ne samo možgane, ampak tudi trupla podalpskih Aborigenov. Ker po stari socialistićni navadi ne bo ne zdravil, kave bencina in pralnih praškov, se uporabi živo apno.

Živi bili, pa videli.

Link

Ni komentarjev: