ponedeljek, 1. oktober 2012

1832329 - v Financah so začeli objavljati misli Staneta Kavčiča

Uboga dežela, ki ima tak žurnalizem, ki nima kaj drugega za objavljat, pa objavlja misli zombijevskega rdečega talibana, komunista, ki je, po ne vem kako znižanih kriterijih bil po ne vem komu proglašen za liberala. Jebeludzbunjenog!

Dajte tej deželi že enkrat mir s komunističnimi predsedniki, komunističnimi vladarji, komunističnimi vladami, komunističnimi zakonodajami in komunističnimi misleci.
Če nimate ideje, kaj bi namesto tega objavljali, dajte nekaj časa reciklirati tisto, kar o Sloveniji pišejo tuji časopisi in kaj mediji vašega lastnika objavljajo drugje po svetu. Alpa magari zapolnite casopis s teoretičnimi prilogami in beletristiko. Vse je bolje od posiljevanja z mislimi sprijenih kumunajzer umov, ki kontaminirajo ume nacije s toksini komunajzer agitpropa in zblojenimi idejami komunističnih lopovov.

Koga boli kurac, kaj je misilil in v svoj dnevnik zapisoval nek komunistični rdečetalibanski udbaški harlekin, ki je sicer bil s srcem in dušo za zasužnjenje lastne nacije po kompartijski mafiji, nasilno uravnilovko nacije v enaki bedi in bil na liniji kompartije za gazilion podobnih, za življenje nacije krucialnih vprašanj, le malce se je razlikoval po vprašanju moči naci elementa Slovenije v kontekstu naci talilnega lonca Juge, pa v metodah implementacije planskega državnega kapitalizma je bil bolj podoben današnjim kitajskim komunistom, kakor severnokorejskim. Mar ga to naredi že za liberala in normalnega in zaželenega? Auuuu!

Link

Ni komentarjev: