nedelja, 21. oktober 2012

1854372 - kaj se dogaja z našo mladino

[jutri2052]
In kaj imamo danes?
Izropano državo pa vsak drug dan eno Enobe proslavo.

Klap,klap,klap, klap, klap. & *****

PS
Seveda je poleg neposprednih članov rdeče dinastije, še kup trabantov, neke vrste lojalnih postrežčkov rdeči fašistični kamarilji.
Pa še to: Ko danes podmladek rdeče falange vstopa kam, recimo v politiko, gagajo, da oni "nimajo nobene zveze s kompartijo in UDBO", namigujoč kao, da so oni itak, kao, premladi za tovrstno pripadnost. Agnostiki, kobajagi. Auuuu! Človek mora biti moron, da nasede na tako prozorno demagogijo.

Tak da, vse v tvojem postu je super napisano, le to bi dodal, imamo izropano deželo, vsak drug dan eno Enobe proslavo in nenormalno količino mladine, ki je za tekovine kompartije; dinastijsko, tisto žnjo povezane v bracva in klane in še kup ovčje mladine, pod vplivom učiteljske in profesorske rdeče prelature temeljito opranoglave.

Tega, da bi mladina drukala za konzervativne ideje oz. konzervacijo in kontinuiteto, oz nasplošno za vse kompartijske aspiracije po ohranjanju statusa quo, kar pomeni za konzervativne politične sile, ki so pri nas pač žalibog komunistične provinience, v UK pa rojalistične...

...da bi mladina drukala za manj svobode, za lopovluk in diskriminacijo, ter davčni aparthaid in prispevkovni reket naperjen najbolj ravno proti mladim, ni nikjer na svetu. Mi smo edini tak đouk na vsem svetu. Absurdistan! Pa tudi Zlaganistan! Fejkostan! Skratka, dežela ultimativnega jebeludzbunjenitisa - The Komunajzeristan!

Smo kot nekakšen kontra-svet.

Po svetu se takšna rdeča golazen, spričo zlodejskih lopovskih ciljev, mora, v strahu od civilizirane pravne države seveda, sestajati po kleteh, tajno, se v formi klandestinih mrakobnih združb skrivati, pri nas pa sedijo v vladi, so večni predsedniki države, sedijo v prvih vrstah na državnih proslavah, imajo večino kapitala vred s skoraj celotnim velekapitalom in večino vsakovrstne dejanske moči v rokah.

Veljajo celo za ugledne državljane! To je pravzaprav najbolj porazno dejstvo za nacijo. Jebeš nacijo v kateri kamarilja najbolj kleptoidno-militantno-talibaniziranih pokvek velja za najbolj ugledne državljane. Takšna dežele nima bodočnosti vse dokler je temu tako.

V takih razmerah je do neke mere razumljivo, da je mladina delno pač tudi zmedena. V zapisnik s tem prosim!

Le kako bi mladim ljudem to zamerili, ko pa vemo, da te devijacije ne uspejo dešifrirati niti univerzitetno izobražni Slovenci, pa gagajo o naši "levici" in "desnici", o "socialdemokraciji" in ne vem še čemu, kar so videli v normalnem svetu, kot bi pri nas res bilo vse normalno, (zgolj na temelju samopimenovanja lopovov), kakor je recimo v normalnih državah sveta, kjer je bob bob, komunjara lopov, normalen neekstremni netalibanski politični spekter, pa pač normalen politični spekter.

Naše spačene ume celo moti, da v eni Ameriki sta oba in Obama in Romney po vseh kriterijih sredinsko-normalna, del ozkega političnega spektra na sredini politprostora in da so med njima razlike po komunistični percepciji "zgolj kozmetične narave", saj niti eden od teh nikoli ne sega niti v temno območje desnih ekstremizmov, niti bognedaj v krvavo območje rdečih talibo-ekstremizmov.

In za naše kumunajzare je dežela, kjer na sceni ni talibo-rdeče barve, pač ekstremno desna, takšna je pač njihova spačena percepcija, logika distance od njih, ki so si, neutemeljeno seveda, prisvojili in samopripisali pozicijo sredine. To, da bi doumeli, da rdeče na slovenski način v normalni deželi ne sme biti, pa jim seveda da ne more kapniti v sjebane ume. Kako naj Oni™, ki so gospa The Nenormalna Devijacija, dojamejo da so zgolj nenormalna devijacija, ki jo normalen politprostor sploh ne potrebuje. V zapisnik, prosim: sploh ne potrebuje!

Našim spačenim umom je to, kar dogaja v USA, kobajagi nenormalno, saj imajo "zgolj" Demokrate in Republikance, stisnjene na sredini okrog nulte točke polit-kontinuuma, in, zamislite si to čudo, hehe, nimajo niti KPUSA niti reciklatov KPUSA, ali pa, da bi vsaj imeli Kripto KPUSA v formi kakšnih fejk social-demokratov, recimo SD USA, SDS USA, PS USA, alpa recimo fejk liberalov, hehe.

Zato tudi ne opazijo, da imamo pri nas pravzaprav enako skoncentriran politični prostor, le da se vse skupaj koncentrira ekscentrično na napačnem segmentu političnega kontinuuma, pri nas je vsa politika zgrupirana v segmentu talibaniziranega nazi-socializma, ko gre za demagoško gaganje in iskanje mudoloških sladkobnih alibijev za reket in brutalne harače in v sektor brutalnega kleptomanjenja ko gre za dejansko v praksi izživljene aspiracije naše politike.

Pri nas odhajajo v politiko padli "poslovneži", da si popravijo ekonomski položaj, hehe. Kje še na svetu imaš to, jebote? Še v bojda gnili Kraljevini Jugoslaviji, je bizinesman, ki je hotel med politike, moral vplačati miljone v državno balagajno, da si kupi ministrski položaj, ne pa da je ke šel zato, da jih od tam nagrabi zase.

Skratka, še enkrat naj gre v zapisnik, jebeš deželo, kjer je vsa politika zgrupirana v sektor, kjer je najti same talibane, fritzle, fašiste, naci-zagovedance in roparje. No ja, večina jih ima še eno skupno lastnost - so zanikalci ultraši, bolehajoči za Linda sindromom v terminalni fazi, tako terminalni, da skušajo zanikati zadeve, za katere je na površje pogledalo stotine tisočev trupel. Slednje jih res naredi za patetične bestialne kreature.

Prevod za enoumne rdeče navijaše single-brain-cell morone: Ta tekst navkljub temu, da je proti VašimSvojim™, ni pro-domobranski, je anti-domobranski in seveda da tudi in predvsem anti-komunistični, in antinacionalistični, skrakta, anti-fašistični vobče.

Skratka, ne, ni vse, kar je proti VašimSvojim™, kar avtomatično za domobranceljne, belouške, bele črnuharje, črne beluharje in to pa to. Ni! Takšna logika velja samo na vaših partijskih sestankih in v vaših zmednih in bolehnih umih, nje™. Štekate?

Link

Ni komentarjev: