četrtek, 18. oktober 2012

1852348 - oQI23IDCN0948R s sporočilom za javnosketorske pijavke, ki mislijo, da še ne dobivajo dovolj

[cogo]
ti gnoj ki si napisal ta clanek se zavedaj da nas je v javnem sektorju vecina ki ne dobimo za garasko delo niti minimalno placo z vsemi dodatki komaj zlezem do minimalca in to je zade kreten dobra placa ko serjes po vseh nas delavc ih prvo napisi kdo je kdo. ce ima moj vodja ali direktor par tisocakov za nedelo kar je res ne meci mene v isti drek. zato te se enkrat gtnioj bedni opozarjam da predno napises tak drek malo premislis ce imas z kom misliti. res si imbecil kretenski. rad bi te osebno spoznal in vtakni si svojega struklja v rit ker se ta gnoj ne poteguje za nas ki garamo za take bednike kot je on in ti. pa malo se vzemi v roke in ce imas z kom misliti zacni zo uporabljati drugic napisi kdo je kdo in ne me tlacit v isti drek z javnimi lopovi kar ne oporekam da jih je ogromno.

Glej ga, glej ga, mikija, kaj si se pa tako razpetelinil? Jaz ti dajem tvoj minimalec, jasno? Ako pa je minimalec, ki ti ga dajem, zate preminimalen, ti predlagam, da si najdes (donosno) delo namesto sluzbe. Glede tvojega direktorja pa nic ne dvomim, na MOL so cele horde ljudi, ki ne pocno NIC, imajo pa veliko dela s tem, da ustvarijo vtis, da so strasno bizi - to vem iz prve roke, zadevo sem vec kot pol leta opazoval cisto od blizu. Pa niti slucajno niso vsi direktorji ali nacelniki oddelkov, pretezno gre za srednji meglomesalski kader, ki ga neprostovoljno zivim.

S strukljem in hujskaci vobce pa vem, kaj je storiti. Detajlov ne bom opisoval, bi bilo pa primerno in vzgojno, ce bi se zadeva odvijala na Stozicah, z live TV prenosom.

Link

Ni komentarjev: