petek, 19. oktober 2012

1852569 - še ena slikovita primera za proslulo Pahorjevo pokojninsko "reformo"

[mpy]
Kje pa je bil tale Stanislav Kovač lani, ko je Janez Janša, tudi s pomočjo Štruklja, rušil nujne reforme.
Tu je poanta.
Takih člankov Stanislav Kovača ne potrebujemo, ker so zavajajoči in rušijo moralo ljudi.
Stanislave piši rajše o pravnem neredu in nespoštovnju osnovnih že pridobljenih socialnih pravicah, ki se dnevno odvzemajo. To je sporno.

Kje si bil pa ti, ko je Bog delil pamet in samostojno razmišljanje, brez imputiranja s strani agitpropa kompartije? Če bi bil tam kjer bi moral biti, ne bi tako po ovčje kupil komunistično prevaro, ki jo je neka nizkovejevana mafijsko-fašistična-komunistična opica vehementno samoproglasila za "reformo".

Tisto ni bil poskus reforme, temveč poskus, da se s pomočjo še večjega ropanja državljanov ohrani komunistični status quo.

Poskus, da se ohrani status quo in se celo poglobi in utrdi sedanje stanje ni nikoli v zgodovini človeštva moglo dobiti statusa in naziva reforma, temveč se je v normalnih okoljih temu vedno reklo poskus konzerviranja oz zagotavljanja kontinuitete zla, ki se ga bi z reformo naj odpravilo.

Skratka tisto ni bil poskus reforme oz ni bila reforma!

In če ni reforma, potem nismo rušili reformo, temveč smo rušili poskus še večjega ropanja delovnega ljucva. Comprende?

Na žalost se je zgodil paradoks, pa smo ta komunistični lopovski poskus rušili skupaj na eni strani stoječi egotripno užaljeni komunistični sindikalni mafiozi a la Don Zaza, ki je zgolj bil užaljen, ker ga Don Corleone ni vprašal kako in kaj, na drugi strani pa liberalci in Janša in njegovi in še marsikdo v tej družbi, ki je prepoznal zlo v teh arogantnih nategunskih predlogih oz. izraženih aspiracijah.

Vsak od nas je ta poskus rušil sicer iz svojega kota in s svojo lastno unikalno motivacijo, ma to ni važno. Rušili smo ta fašistično lopovski poskus in hvala bogu da smo ga uspeli zrušiti. Enako bi zdaj bilo potrebno zrušiti tega Janševega, ker je isti kurac!

To je na primer tako, kot če bi skupina pedofilov najavila, češ da želi "reformirati" vrtce, "da bi vzgojitelji v vrctu otrokom posvečali več ljubezni in pozornosti in povečali varnost otrok". Predlog bi pa bil tak, da se odpusti sve sedanje vzgojitlejicve in se namesto njih povsod zaposli izključno že dokazane moške pedofile, ker oni "res imajo radi otroke", hehe.
No, potem bi pa namesto v um sjebanih indolentnih staršev, in staršev-gosi, ki gagajo, da se "refroem vendarle nes em rušiti", hehe, referendum proti temu pedofilskemu zlu sprožile pedofilke, ker jih je pač predlog pedofilov izključil, temu rušenju se bi pa pridružili tudi razmišljajoči in vestni starši, pa Janševa stranka, hehe.

Skratka, še enkrat, tisto Pahorjevo nategunsko lopovsko sranje pač ni bila reforma, zato te opominjam, da si zamudil priložnost biti tiho o zadevi, ki jo ne razumeš. Tu je poanta!

Link

Ni komentarjev: