nedelja, 28. oktober 2012

1860174 - oQI23IDCN0948R o lopovskosti levice

Levo je pokvarjeno po vseh standardih, zaradi preprostega dejstva, da levicar rad velikodusno prerazdeljuje tuj denar. Ako levaka k prerazdeljevanju denarja zene pravi altruizem, naj prerazdeljuje svojega. Ampak temu ni tako: levak nikoli ne prerazdeljuje tujega denarja zato, ker je altruist (sicer bi prerazdeljeval svojega, kajne), temvec zato, ker samo na ta nacin lahko okoli sebe zbere dovolj njemu sorodnih lenuhov in zaziralcev, ki ga volijo, in tako chief levak, kot tudi njegovi podporniki, parazitirajo na realni ekonomiji (in pri tem se hlinijo altruizem, ki se mu vcasih rece "socialna povezanost", drugic "socialna obcutljivost",...). Torej, da ne dolgovezimo: v preprostem jeziku lahko levicarstvu recemo kar kraja. To je levicarstvo po vseh standardih.

Po slovenskih standardih pa levicarstvu lahko recemo umor zacinjen s krajo.

In tako morda se lahko nekako razumem, da se pubertetniki v Ameriki divijo hinavski Obamini izjavi, da najvecji dosezki v clovekovem zivljenju niso povezani z denarjem, ne morem pa razumeti, da odrasli ljudje v Sloveniji, ki ima za seboj katastrofalno izkusnjo s socialisticnim totalitarizmom, ki je drzavo spravil na dno, ne vedo, kaj je levica.

Levica je razbojnistvo - vedno in povsod, po definiciji. Vprasanje je le, kako hudo stampedo zbezlja. Ce kdo tega ne razume, si lahko zgornje sprinta in nalima na steno ter notri bulji dolge ure. Morda bo nekoc dojel, kaj v resnici pomeni tisti enacaj med 1 + 1 in 2. Namig: zadeva je precej trivialna. Ker je zadeva tako hudo trivialna, ne morem verjeti, da je clovek z IQ cca. 100 ne more zastekati. Torej je clovek, ki tega ne more (bolje receno noce) doumeti, lahko le razbojnik. Tako simpl je to.

Vsak levicar je lopov.

Link

Ni komentarjev: