nedelja, 21. oktober 2012

1854407 - selektivnost komunajzerbrancev pri pozivih k odstopom

[ketika]
Čakam, draga gospoda da bosta namesto gobezdanja odkorakala k JJ in mu predlagala odstop Sonje Ramšak. Čakam na ta standard SDS. Ura tiktaka...

1. Če bi jaz bil v SDS, a nisem, hehe, se bi dal v podrobnosti podučiti in ko bi s corpus delicti potrdil moralno-horizontalna dejanja, bi brez sekunde obotavljanja to predlagal.

A glede na dejstvo, da jaz nisem v SDS, da ne poznam faktološkega stanja, da vse, kar vem o tem pimeru, izvira iz slovenskih medijev (A, slovenski mediji so polni nekšnih karbarizmov, tak da človek temeljem njih težko sploh prične ločevanje plev od žita, so pač đouk od đouka, nje™), da jaz nimam časa niti volje, niti dolžnosti, jebati se iz sez z nečim birokratskim, s čimer se bi moralo po uradni dolžnosti ukvarjati ene, ka ti jaz ven, najmanj ducat organof™ ter inštitucij™, ki jih za to plačujem, in to pa to, si ti fpičkomaterino mimo rukna(la), ko se obračaš na mene za to intervenco. Enako je, če jim pišeš ti alpa jaz.

2. Lahko ti sicer povem to, da je moje stališče, da v primeru, da drži, da je storila tako bedne in pritlehne moralnohorizontalne marifetluke, je prav da nemudoma odstopi.

3. Komunjare ste supersonično hitre, ko je treba koga iz vam nasprotnega taborja pozivati, da naj odstopi. Pa, vi ljudje moji, imate tisoče lopovskih in za zločin drukajočih komunajzarof, spak in bestialnih modelov, ki nikdar ne bi smeli blizu oblasti, pa vas ni videti, da bi njih pozivali, da naj odstopijo. Imate celo takšne, ki so izvršili, ali dopustili milijarde krat večje lopovluke od teh. Kaj čakate? Pozovite jih da odstopijo. Alpa recimo imate VaškegaŠpetirMaherja™, tovariša Bifšega™, ki iz kote Slaščičarna-TV13™ bruha gnoj iz katerega se po deželi nenehno razrašča zel razdora med Slovenci, dajte pozovite njega naj dostopi s te špetirmaherske funkcije v Slaščičarni™.

4. Kakorhitro pride na pozicijo VašaSvoja™ rdečetalibanska kamarilja, ki ni nič drugega, kot lopov do lopova, pardon inkomeptenten lopov do lopova, pa ne le, da jih ne pozivate k odstopu, vi jim pojete hvalospeve tu po forumih, "Bravo Borut, Bravo Križanič, Bravo ta, bravo oni, le tako naprej...", ste gagali, medtem, ko so Borut in njegovih 40 razbojnikov-bleferjev zadolževali državo in denar nepovratno in butalno očitno nespametno delili maziljencem režima. Beri kradli!

Denar je pa, kot vidimo dandanes, poniknil nekam neznanokam. Samo v Luksemburg ga pa taisti prejemniki đabest denarja davkoplačevalcev, vsak dan nakažejo 6 milijonov EUR. Da o gibraltarjih, ciprih in raznoraznih eksotičnih otokih niti nea gučimo. "Bravo Borut!". No, ja res je, nehali ste gagati "Bravo Borut" in se mu v vrat zapodili kot stekli psi, kakorhitro vam je VaškiŠpetirmaher™ iz Slaščičarne™ bruhnil namig, da Borut ni več in, da je zdaj in Zoki.

No, ja, zdaj, ko je Zokija ufatlo Ono™, pa je videti, da bo verjetno fpržunjen, je na okopih, ne sicer zaradi Zokija, temveč zaradi Tüë®ka, z nalogo "rešiti kar se da", ostala le falangica rdečih trobil, po čigar "realnih in poštenih" anketah, buuuhahaha, je tanaaaaaarbul popularna stranka v Sloveniji, y bogamy y šyre, baš Zokijeva PS. In žnjo seveda da tudi Zoki. Narod valda vzhičeno proslavlja, ker je izvedel, da se Zokija sumi, da je narodove peneze kradel, medtem, ko je narod rintal in plačeval brutalne davke v drakonskih stopnjah, ki jih po svoji bestialni doktrini terjajo politćar Zoki in njegovi rdečetalibanski meceni. Majke jim sudija, ankete ne lažejo, narod baš njih ima narbol rad!

No, ja, pričakujem, da bo kmalu, najkasneje pa tik pred volivno kampanjo za naslednje volitve, pričetek katere bo tokrat že zgodaj leta 2014, če v 2013 propade zrušitev Janševe vlade na ulicah, iz kote Slaščičarna™ markiral tovariš VaškiŠpetirmaher™, Zoki padel v "žametno nemilost" tovariša Njega™. Rekel bo: "Pozdravljam formiranje predvolilne koalicije levice, ki jo bo vodil Dr. Lukšič, saj gre za KredibilnegaKandidataZaPremijera™, ki bo doličen partner Žekrdibilnemu™ precednikeu Tüë®ku. In rojen bo NovObraz™ - prestolonaslednik kumunajzer dinastije Absurdistanije, ki ga bo povsod v medijh v presežnih količinah.

Spet bo tako, da odpreš radio Lukšič, odpreš TV Lukšič, odpreš časopise Lukšič, ...eee.....odpreš konzervo sardin, tam ni Lukšiča. Na žalost!, hehe.

Kmalu zatem bo Zoki on his own, v stalnem kontaktu z organi, hehe. Ista usoda ga bo doletela, kot je doletela Šrota in Bavčarja. Njih je doletela na zahtevo in zaradi Zokija. Obsoja pa vedno isti - Tovariš On™, Tovariš Bifši™. Tovariš VaškiŠpetirMaher™.

Tehnologija je enaka vse od časa, ko je Broz v Moskvi dal pobiti vse svoje sotovariše. Iz globočin komunajzer teme bo prišel namig, da je Zoki zrel za odstrel, tak kot je bil Pahor. Da se je pričela sezona, v kateri Zoki ni več izbranec in maziljenec in prestolonaslednik rdeče dinastije. Govorili bodo v nekakšni materterzni pozi: "Vsak, proti komur teče sodni postopek, bi moral odstopiti". Ne zato, da bi upravičevali svoj reševalno-čistilni odjeb Zokija, ker je pri Zokiju pač gnoj usekal iz notranjosti na površje obraza, temveč zato, da Janšo izenačijo z Zokijem. Hehe. Deja vu. Deja fakin vu!

Link

Ni komentarjev: