petek, 12. oktober 2012

1845691 - eni še kar nasedajo floskulam o "centrističnosti" komunajzerskih trobil

[mirko53]
"Levi" dnevniki pa si izrazito prizadevajo, da bi delovali uravnoteženo, nekako "centristično". A problem je, da večina desne opcije razume svet le črno-belo, si "naš" ali nisi.

Saj se hecaš? A ne da se?
"Leva" trobila so odkrito navijaška in kar se njihove uravnoteženosti tiče, se eni trudijo sceno zgolj nategniti, češ da so umirjena in uravnovešena centristična sredina, eni so pa kar odkrito ultraški rdeči talibani in jim na misel ne pride, da se bi trudili hliniti centrizem. Seveda pa vse, kar jim je nevšečno proglasijo za zlo in ekstremizem, češ, kjer smo mi je center normalnosti, drugje, zlasti koder nam ni všečno je pa fašizem. Tako je zmerni levičar Janša postal ekstremni desničar, mislim, tako s pomočjo relativnih distanc so to skonstruirali slovenski navijaški "levi" mediji.

Njihovo vedenje je nekaj takega kot se vede aroganten impotentnež, ki mu pri plačani prostitutki ne stopi, pa jo vpraša: "Čuj, ka se tebi to pogosto dogaja?"

Kar zadeva navijače in talibane različnih provinienc, vsi so enaki od pamtiveka, zlasti naši slovenski, hehe, vsi svet delijo na našesvoje in vašenjihove, res pa je, da v tem prednjačijo tisti, ki sami sebe imenujejo "levica". Večjih zagovedancev in talibanov na svetu ni, kot so naši rdečetalibani. A bogami, ko pogledam Mesića, vidim, da tudi hrvaški rdečkarji nič kaj veliko ne zaostajajo.

Link

Ni komentarjev: