sreda, 17. oktober 2012

1849949 - v čem je še celo Kitajska boljša od Slovenije

[mataj]
Če do tega sploh kdaj pride, je to je samo prehodni pojav. Velekapital vedno pokrije svoje izgube iz davkoplačevalskih žepov, to je njegova osnovna značilnost. To naredi zato, ker lahko, zato, ker je močnejši od države. Nikoli ni bilo drugače in nikoli ne bo.

Ahaaa. A to je tak, ker si ti tak rekel, al kak. Pozabil si dodati še "majke mi sudija", na koncu.

P: Ni res, da je to tako. In seveda ni ga slabšega, kot pa če imaš državo, v kateri se nenehno bailoutira državne kolhoze, ki omogočajo, da politične klike skupaj s svojimi klijentelističnimi klikami postanejo močnejše od kateregakoli "velekapitala".

Seveda je še slabše, če imaš državo, v kateri prevladuje državni kapitalizem z državnimi kolhozi v rokah politične kamarilje, ki prisega na dogovorno tovarišijsko ekonomijo, dodatno obogateno s posvečenci, ki preko noči, s pomočjo sistemske kraje postanejo velekapital, čeprav v igro vstopajo, kot sirote, ki nimajo za burek svojega kapitala. Velekapital, ki prisega na skupno skledo in vsi velekapitalisti prisegajo, da so levičarji. In so ga polne žnable gaganja o "solidarnosti". Fejk interpretirani "solidarnosti", ki je čisti agitprovski demagoški fumis vaginalis. "Solidarnost" na način slovenske roparske kamarilje.

Redke so takšne države na svetu. Jaz zaenkrat poznam samo eno - Slovenijo.

Kitajska -sužnjelastniška dežela s komunistično beštijo na tronu, je od Slovenije boljša v toliko, da se ne pretvarjajo, da imajo pluralizem, demokracijo in prostotržni kapitalizem in prosti trg. A spričo obsega transakcij s svetom, ki so, hočeš nočeš, de facto prostoržne, ima Kitajska za ene 1000 krat več prsotega trga kot SLovenija. V Sloveniji niti frizerske storitve niso povsem prostotržne. Celo branjevkam ni dopuščeno prakticirati 100% prosti trg. V Sloveniji mora vse biti aranžirano v podmizju.

Kitajski kumunajzari vsaj odkrito povedo, da imajo planski državni kapitalizem, ki ga "planira" oz. "dogovarja" komunistična bestialna fašistična klika. Amen! Pošteno! Ni sprenevedanja, pačenja in demogaogije vsaj na ravni deklaraciaj kakšen sistem se gredo.

Tudi oni, (za razliko od Kube in Severne Koreje), tako kot Slovenija odkrito imajo rdeče komunistične nomenklaturne tajkune, ki se okoli vozijo v Rolsih, otroke šolajo v najdražjih šolah na Zapadu™ in celo odkrito posedujejo milijarde premičnega in nepremičnega kapitala, ma oni ne skrivajo, da gre pri tem za kompartijsko tajkunsko nomenklaturo.

Slovensko sprenevedanje ogabnih fejk levičarjev, ki so v bistvu, če recimo pogledamo Jankovića in Rigelnika, najhujša oblika turbokapitalistične mafijske klike z vsemi lastnostmi, ki jih po svetu pripisujejo brutalnim mafijskim turbokapitalistom, ki se jih potem kolketivno satanizira z imenovanjem "neoliberlaci", a glej ga zlomka, ravno te dva v Sloveniji najglasneje seretata, da sta leva in socialna in da imata VeseljeDoSocialnegaKapitala™.

Sem dovolj cinika, dovolj mentalno trden, dovolj star izkušen in neobčutljiv, da, četudi ortolegalist, prenesem brez kalimerovanja čisto vse vrste premožnih, tudi tiste, ki so obogateli z mejnimi praksami, rekoč si, naj "organi" opravijo z nečistimi, hehe, a, če jim nič ne morejo dokazati, so zame good enough.

Ma, ene zadeve pa ne prenesem. Ne prenesem, če se lopov hoče samopoimenovati v poštenjaka, če se radodajka hoče samopoimenovati za aseksualno tercialko, če se velekapitalisti silijo samopoimenovati za levičarje, socialiste in nekakšne proles-ljubce. Če je radodajka, ni problema, naj uživa življenje in svoje okolice ne mori z insistiranjem, da je aseksualna frigidna tercialka. Komu in zakaj je potrebno takšno sprnevedanej in hinavčenje: Če bi bil pošten lastnik 30 milijonov, bi meni Jnaković bil čisto v redu kot velekapitalistični gospar, vreden svega spoštovanja: Kdo ga pa potrebuje, da se skuša sprevedavo iti wanabe levičarja? A jebiga, ko vidiš, da je v tej državi minister za zunaje zadeve oseba, ki levico definira tako, da je za njega "lvica tist, ki ej za pahtizane", tisit, ki pa niso za pahtizane so pa ultradesnica, potem se nam ni treab čuditi, da se jih toliko hiti kititi s tem nazivom.

Bogve kaj bi nam Zoki poveal, če bi njega vprašali, da nam naj pove definicijo levičarja. Najbrž neki tacega: "Levičar je oseba, ki sovraži Janšo, Nje™, ugaja Kulanu, nje™, podeli stanovanej Staniovniku, nje™, ki namesto tujca kupi kobajagi ničvredne parcele pod mizo, pa jih s pomočjo sorodnika na občini spremeni v zazidljive in jim čeznočno poveča vrednost ene 1000 krat, nje™, potem pa stopi pred delouce na Rožniku za prvega maja, jim reče, da 'Janša eno govori drugo pa govori Nje™', da on Zoki the sistemska napaka 'ima veselje do socialnega kapitala', v dokaz pa ponudi dejstvo, da je vse dobavitelje občini prisilil da plačajo reket, in to pa to"

To je meni blasfemično. In ogabno, zlasti, ko mi taki modeli pričnejo gagati na liniji kompartijske doktrine o kobajagi nujnosti total uravnilovke plebsa v enaki bedi, pa o nujnosti progresivnih davkov v brutalno viskoih stopnjah in to pa to. Alpa, ko državni reket, rop, davčno diskriminacijo in eksprooriacijo zagovarjajo s pozivanjem na altruizem. Pa, če so toti pizdeki takšni altruisti, how comes da niso že davno oz sproti darovali ves svoj velekapital? Oz. čemu so se sploh silili rapidno pretvoriti iz proles sirotinje v velekapitalistično rdečetajkunsko rdečebaronsko vlastelo? Vprašanje je seveda retorično.

Link

Ni komentarjev: