ponedeljek, 15. oktober 2012

1847943 - deklarativna in dejanska razporeditev akterjev po političnem spektru

[kwadogaja]
Seveda pa je ta kradljiva združba malih lopovov in lažnivcev zbrana v SDS primer čiste desnice, nje kalimero.

Seveda, seveda. Vam, navijačkom ultraške skrajnotalibanske kompartije so v ume vsadili verovanje, da ste vi levonasredini, pa eto, v podaljšku te fejk trditve, se ima temeljem relativnih distanc zaključiti, da je Jezus ultra desničar, SDS, pa potemtakem orto-ultra desno.

Realno, pa vemo, da je SDS po svoji politični praksi v enih aspektih zmerno leva, v nekaterih, recimo davkih pa ultraško leva stranka. Ker je hkrati tudi presežno hudokurčno nazi-kobajagi-zavedna, lahko mirno konstatiramo, gre za stranko, ki se v svoji politični praksi sprehaja med koto zmerno levo in koto nacisoc ultra levo.

Kaj je v smislu levo-desno potemtakem kučanovska mafijska ultraška reketarska kamarilja, ki v imenu realizacije protekcije svijega mafijskega rajona in za to potrebnega izolacionizma in karteliranega rajona, prav tako rada brenka na strune nazi-interesa ter plemenske slovenske sentimente in je vobče izrasla in še vedno ponosno stoji na temeljih nacisocialistične kompartije, katere ponosna sukcesorka je, ...

...kakorkoliže, kje so oni na kontinuumu desno-levo ne bi točno znal povedati, vem zagotovo samo to, da so mafija, reketarji, fašisti in neonazisocialisti. In da so ultra ekstremno še bolj v smeri "levosti" ducejevskega levakarskega fašizma, valda še uktra bolj levo od levega Janše in njegove SDS.

V Sloveniji je po svoji politični praksi leva celo krščanska demokracija, pardon krščanska socialistična demokracija. Po mojih standardih je NSi še najbolj pristna leva stranka v Sloveniji. Da bi bil v iber esencialno čista in pristna levičarska stranka preprečuje zgolj to, da je njena levost rahlo distortirana zaradi dogme zapovedane asociacije z Vatikanom, ki je po nekih drugih aspektih tudi v Sloveniji pač nominalno desno.

Za kučanovske kompartijske derivate in reciklte vemo še nekaj brez vsakega dvoma. Kdor išče v Sloveniji konzervativne sile, jih mora iskati med kučanistićno kamariljo, saj so oni edini, ki se zavzemajo za konzerviranje obstoječega stanja, ki so ga prav oni vzpostavili, torej se zavzemajo za kontinuiteto komunajzertlibanskega reketorentarjenja. Oni 100% izpolnjujejo vse pogoje za rolo konzervativcev.

Kakorkoliže, v Sloveniji, na politični sceni, in še kje, hehe, brez vsakega dvoma nič ni to za kar se samo želi prodati in prikazati, v Sloveniji nihče na politični sceni organiziranih sil ni to za kar se verbalno samopozicionira oz ga pozicionira slovenska žurnalistična, politanalitična in slavna pregovorna "strokovna javnost". Slovenija je topogledno pač ena velika pojmovna zmeda. Slovenija je topogledno jebeludzbunjenog. Slovenija se bi zaradi tega morala preimenovati v Zlaganistan, Fejkostane, alpa kar Jebeludzbunjenogistan.

Link

Ni komentarjev: