torek, 30. oktober 2012

1861474 - nacionalizacija je bila kraja

[hariharihari]
Glede komunistov, nacionalizacija ni bila kraja, ker je bila zakonita, v skladu z zakoni, kraja je pa nekaj kar je protipravno. Nacionalizacija je bila politično dejanje, prav tako denacionalizacija.

Malo morgen! Oziroma, le v tvoji moteni kumunajzer glavi.

Na tak način je tudi hitlerijanska "zakonodaja" , ki je kobajagi pravnokorektno "legalizirala" ekspropriacijo judovskega premoženja in "končno rešitev" "judovskega vprašanja" potom holokavsta oz eksterminacije, zakonita.

Resnica je takšna dude: Med letoma 1941 in 1945 teroristična militantna komunajzar mafija kriminalne đabalebaroške drhali kmetavzarskih in ključavničarskih viđilantejev, s pomočjo terorističnega divjanja, ustrahovanja in umorov vidnih slovenskih industrijalcev, veleposestnikov ter inteligence, uspe uresničiti strahovlado, ter se hkrati, zlorabljajoč kaos vojne vihre in neizobraženost ljucva, dokoplje do totalne in totalitarne oblasti.

Po vojni se zgodi, kar je pač bilo možno in pričakovano v pogojih totalne in totalitarne oblasti plenilskih hord komunistične drhali - mafija ugrabi državo, jo zapre v komunistični ideološki gulag in potemtakem zlorabljajoč institute države in državne represije, de facto sama sebi spiše antijudovske, pardon antinarodne in anticivilizacijske plenilske ekspropriativne zakone, ki naj bi kobajagi dali legalnost in legitimiteto lopovsko-plenilskim aspiracijam komunistične đabalebaroške kamarilje. Kamarilja takrat, tiste sramotne zakone za alibi poimenuje "nacionalizacijski".

Leta 1989, cel svet komunizmu in komunistični kamarilji reče fuck off. Razen Slovenije, ki dopusti, da komunajzer kamarilja, zgolj preoblečena in ali zgolj nemarno površno prefarbana, ali celo v originalu nadaljuje svoj plenilski antidemokrtični ples lopovluka in smrti ter predvsem orgijo lopovluka, fevdalistične nadvlade in zasužnjevanja nacije.

Zapad slovenskim kumunajzerom sicer leta 1991 da jasno vedeti, da jim ne bo priznal države, niti njihove nove države ne bo sprejel v klube civiliziranih nacij in držav, če nemudoma ne razveljavijo tiste plenilske mafijske antinarodne in anticivilizacijske zakone iz leta 1945. Zlasti nekatere "vplivna svetovne sile", kot recimo Vatikan, Italija, Nemčija in Avstrija, so komunistični kamarilji hitro dotajčile, da se naropano premoženje mora vrniti.

Zakoni, ki so bili potem spisani so bili le poskus povrnitve reda in sanacija divjanja lopovske komunajzer pameti.

Žal je komunistična plenilska lopovska pamet hkrati spisala druge zakone, ki so znova kobajagi pravnokorektno, legitimirali krajo, kot, da se krajo kadarkoli da egitimirati in egalizirati. Tokrat so tovariši kradli t.i. "družbenega premoženja".

A najhujše od vsega se je zgodilo, ko je komunistična plenilska mafijska kamarilja, spisala davčne zakone in zakone o pokojninskih in zdravstvenih prispevkih brez kapice, s čimer je prikrito, znova spisala zakone o tekoči eksproriaciji, ki je veliko hujša od tiste enokratne disruptivne, ki se je zgodila leta 1945. Ta teče še danes in je zločin dveh tisočletij izvajan nad slovenskim ljudstvom.

Ali se bo v bodočnosti kdaj našla sila podobno zainteresirana in vplivna, kot je leta 1991 bil Vatikan, ki bo terjala, da se te zakone razveljavi in se izvede de-ekspropriacija, je danes težko napovedati in ni znano, znano je pa, da so tudi ti zakoni na enak način nelegalni in nelegitimni, kakor so bili oni iz leta 1945 in oni Hitlerjevi o eksropriaciji judovskega premoženja.

Link

Ni komentarjev: