nedelja, 14. oktober 2012

1847371 - razlika med lustrirano Češko in nelustrirano Slovenijo

[crt]
to je zato, ker niso imeli lustracije!
aja, so.
kurc pol.

Alpa so pri njih lustrirani kumunajzari bili za vedno odvrženi na smetišče zgodovine, podvrženi javnemu sramu in obsodbi, kjer so, diskardirani za večno, tudi ostali, predvsem njihova zlodela in dokrina, iz nelustriranega dela potom 22-letnega zorenja po metodi champanj o provansal in dejanskega spreminjanja/vnormaljenja, ko do ždeli v opoziciji, plus nekaj tudi zares na novo vznikle, je pa nastala zaresna, iskrena, nepatološks levica? Levica the levica, tista brez narekovajev. Kaj pa če je fora ravno v tem?

P: Ni v demokraciji problematičen obstoj normalne netalibanske levice, to se da preživeti, problem je, če v parlamentu imaš orto-talibanske kumunajzer fašiste, ter med njimi celo tiste nikoli lustrirane, ali kakorkoli drugače sankcionirane za zlodela in posiljevanje demokracije in svobode.

In ader wordz, ni problematičen sedanji minister za finance - zmerni liberalni levičar Janez Šušeršič per se (iz nekoliko manj zmerno leve stranke s še manj zmerno kevim šefom Virantom), problematično je, da je on del koalicije, v kateri ordinira tudi tovariš Kahel, katerega definicija levičarja je: "Levičah je tisti, ki je za pahtizane...tohej tudi za hudo jamo in komahtijo". Kahel, ki odkrito govori, da imajo Oni(TM) namero večno izvajati mafijskofašistični kumunajzer brutalni reket in da ne bodo popustili.

Nelustrirana doktrina pa mora nujno proč, z nosilci in perpetuatorji vred, da bi nastala normalna levica, predvsem pa normalna, napatološka doktrina leve orientacije, ki je dovolj odgovirna in dovolj zmerno roparska. Lustracija je, potemtakem, potrebna bolj zato, da se povrne kredibilnost oz naredi prostor nepatološki levici oz levi doktrini, kot pa, da se bi delal prostor desnici, ta tega ne potrebuje. Zato je dolgoročno nelustriran Kučan grob slovenske levice.

Ravno zato bo Slovenija nekoč dežela alergična na vsako levico. Hvala Alahu, da je tako, sort of spaeking, dasiravno do prihoda te svetle bodočnosti bo naporno in fakin dipresif fpičkomaterino.

Link

Ni komentarjev: