petek, 19. oktober 2012

1853210 - komunajzerska percepcija zdraharstva

[franc611]
....TAM KJER JE SDS SO ZDRAHE.

Ahaaaa. Tam kjer so komunajzari, recimo Tuerk, alpa Lukšičašenko, alpa VaškiŠpetirMaher(TM), je pa ena sama harmonija in kohezija. Recimo izjava, da je odkritje v jamo źivih zazidanih, po NjegovihSvojih kumunajzer beštijah zazidanih, da se razumemo, je šolski primer bratske kohezije, altruizma in to pa to.

PS
Komunajzarom je "zdraharstvo" že to, če kdo noče biti tiho o kumunajzer zločinih, plenilski bestialnosti in lopovskemu podmizenju.
Pri čemer je Janša, na primer, zdrahar že zato, ker se noče vdati v usodo in dopustiti, da se karbarska spletka kumunjazer beštij uresniči.

Sporočajo mu, da kobajagi, če bi on bil taprav pošten človek, ne pa "zdrahar" bi lahko razmišljal tako, da si reče, če te je kompartijska babura obtožila na podlagi nekih tam karbarizmov, si prav gotov kriv, pa odstopi in se izseli v Avstralijo kakorhitro te na sodišču oprostijo, rekoč "upsssss, nimamo dokazov". Alpa še bolje, da svoje "nezdraharstvo" dokažeš tako, da najprej odstopiš, potem se pa odpraviš v avstralsko puščavo in tam nastaviš nogo najbolj strupeni kači.

PPS
Največqji primer "ne-zdraharstva", po logiki kumunajzer beštij je pa, ko se neke mrakobne kreature s titovkami srpokladifci in podobnimi faišističnimi ikonami, odpravijo na Lažgoše s trofejnimi thompsoni, pa v kamero povedo, da ne dajo "njihovih vrednot, da jih bodo branili z orožjem", malo naprej pa pederast kulturnik, ki si vsako nedeljo zjutraj hodi na klinični šivat rit, reče, da "zdaj, ko bodo sprazniki Hudo jamo, Lahko noter zaprejo nove".

Link

Ni komentarjev: